Cześć dziewczyny. Ja też dziś będę płacić. Mam dwa miesiące gratis do oddania (na wymianę). Będę płacić pierwszy raz (po 30 dniowym okresie gratisowym) więc nie za bardzo wiem jak to technicznie zrobić z tym oddaniem gratisów, ale jak będziecie chętne to dajcie znać i poinstruujcie.
w prawym gornym rogu masz platnosci,wchodzisz i masz Gratisowe 2 miesiące dla znajomych.Musisz wpisac loginy osob ktorym chcesz podarowac.Musisz pamietac zeby wpisac loginy przed dokonaniem platnosci. Chetnie przyjme gratisa.Odwdziecze sie :))
Ok, W takim razie wpisze Wasze loginy, gina1511 i asiunia899. Tylko jeszcze powiedzcie mi kochane czy płaci się wysyłając smsa czy jak, ponieważ jak na złość dziś komórki zapomniałam do pracy. Wolałabym przez komórkę. A i jeszcze dostaniecie jakieś potwierdzenie?
Dziewczyny mam pytanie jak to jest z tym miesiącem gratis czy dostaje się go po tym jak osoba która chce podarować komuś ten miesiąc opłaci abonament po miesiącu próbnym czy po przedłużeniu abonamentu???Czy to jest jednorazowa akcja czy można te miesiące podarować zawsze jak się opłaca abonament???
<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 30.09.12 18:46</span> Dziewczyny czy mogę którąś prosić o miesiąc gratis?? Na pewno się odwdzięczę .
Kobietki jeśli by któraś nie wiedziała co zrobić ze swoim gratisikiem to ja z chęcią przygarnę tego jegomościa :). Miałam dać sobie spokój do po nowym roku z 28 ale nie da rady.... 3 miesiące abstynencji i nałóg powraca ;). heheheh. Z góry dziękuję.