Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kurcze Hydro , ale co w tej sytuacji daje "niestosowanie na moim dziecku", skoro bedzie widzialo ze to sie dzieje na sali i jeszcze gorzej bo czy zjadla czy nie to w ogole nie dostaje...
No to należałoby dodać, że obowiązkowo bym córce wyjaśniła dlaczego nie chcę tych pieczątek. Ale na dłuższą metę faktycznie, może warto byłoby z innymi rodzicami się jakoś porozumieć. Nie wiem, przerażają mnie takie pomysły.
ja uparcie jej mówiłam, że mnie nie interesuje, ile je moje dziecko, tylko nie chcę żeby ją nagradzać za jedzenie. Patrzała na mnie jak na kosmitę, bo podobno rodzice chcą wiedzieć ile dziecko je.
W poniedziałek się wyjaśniło ze pan Piotruś to pan od angielskiego pan Piotr. Podobno po zajęciach z ang daje dzieciom pieczątki jak chcą.
Hydro a może maja ćwiczenia z poznawaniem kolorów ? Bo u nas tak jest mamy to w programie . I dlatego rysunki są jedno kolorowe.
Jeszcze tak sobie myślę, że teraz mogłam sobie z panią pogadać chwilę i doszłyśmy do jako takich konkluzji. W grupie przeważają trzylatki, więc przypuszczam że nie przyuważą, że jedno dziecko nie ma kar, a reszta tak. Ale wśród starszaków? Pewnie nie bardzo nauczycielka byłaby skłonna jednemu dziecku nie dawać kary, a innym tak - dzieci by zauważyły pewnie, nie? Eh całą swoją energię i pasję poświęcam temu, żeby wychowywać moją dziatwę jak najlepiej, a tu przyjdzie taka jedna z drugą i kary wlepia za naklejki
Kasiu, tyle to ja sama wiem, ale słabe to