Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

A swoją drogą to mój mąż jest z wpadki w wieku 18 lat a czekaliśmy oboje do ślubu!
I jest cudownie, bo dzieci decydują za siebie i czasami uczą się na błędach rodziców a nie muszą na swoich

dlaczego się złościcie?

) pomijajac fakt ze lekarze z funduszu nic nie potrafili mu powiedziec tylko w gips wlozyc to lekarz prywatny powiedzial ze czekanie z funduszu na operacje kolana to min. ROK a po roku z łękotki będzie melasa...no i nasze slubne pieniążki poszły na operacje ...nie żebym miała żal że poszły - tylko o to że płacimy to cholerne ubezpieczenie itd i nic z tego nie wynika! wrrrrr....

Jesteś wspaniałą kobietą, czy to się komuś podoba czy nie! 
jedni za inni przeciw! - nic nowego! 

Nie mogę tego czytać! Nie chcę byc chamska, ale Aniu nie możesz tak pisać, bo obrażasz w ten sposób, mądry się nie przejmie,ale to jednak rażące co piszesz
Wpadki zdarzają się równiez dorosłym
Ty jesteś taka strasznie dorosła i wszystko masz pod kontrolą w życiu??? Jeślii tak to jesteś bardzo szczęśliwą osobą!Najłatwiej jest krytykować innych...

Dawać kolejną porcję radosnych nowinek:))

i zawsze wie, kiedy okres płodny, kiedy co się dzieję...i nawet testu nie mogę sama robić - bo on wie kiedy. I jak tu zrobić niespodziankę z bucikami i w ogóle

i tak czytając, trochę dziewczynom zazdroszczę

heheh Na pewno mimo,że wszystko ma pod kontrolą będzie zaskoczony w takim momencie, czego Ci życzę:))
. Ale ten mój "problem"
nie jest aż tak poważny, żeby w ogóle o tym myśleć... miłość to uszczęśliwianie drugiej osoby, a to da mi chyba więcej radości, niż zaspokojenie swoich zachcianek
Przepraszam za mordę!

Chyba wszyscy postronni by się domyślili
Już nie mogę sie doczekać