Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Mamuś nam przybywa a tutaj wiadomości brak
Piszcie kochane mamusie

a po chwili :jestes w ciazy ???

, potem długo mnie przytulał i całował mówiąc że jest najszczęśliwszym człowiekiem, zawsze mówił że marzy o dwójce dzieci, najlepiej o parce.
Wieczorem wypiliśmy szampana przy świecach i zjedlismy ciepłą kolację
ten cudowny dzień zakończyliśmy przytulankiem , po czym MM stwierdził tam to prawdziwie aksamitna jesteś , ech nie ma to jak sie kochać z ciężarną...
Potem jeszcze długo mamrotał przed snem że sam sobie "zrobił" prezent urodzinowy ( prawdopodobna owulacja była 8-9.01) 

maz spał a ja poszlam robic test i gdy zobaczylam [ || ] poszlam do sypialni i powiedzialam kochanieeeeee wiesz co mamy bladzioszka (blada kreska byla) a on patrzy na mnie i mowi ze co? a ja ahaa no tak ty nie rozumiesz chodzi o to ze sa dwie kreseczki udalo sie a on taki zaspany patrzy i nic nie mowi i zapytalam cchesz zobaczyc powiedzial TAK! i razme sie cieszylismy :):):) potem powiedzialam o tym mojej corce chociaz ona i tak nie ridzumie o czy mowie bo jest za mala.. za tydzien mam wizyte a potem oglosimy to rodzince... po prostu wstane i powiem: chcialam wam cos powiedziec... pokaze zdjecie usg i powiem jestem w ciazy. Tyle :)