logicznej bo jakbyście miały większe pojęcie o pewnych sprawach to byście wiedziały w jakim sensie jest zadane to pytanie...a tak po za tym takie miejsca są dla ludzi którzy chcą uzyskać jakieś informacje, czy uzyskać pomoc rade ale wy o tym najwyraźniej nie wiecie :)
Niezalogowana: a tak po za tym takie miejsca są dla ludzi którzy chcą uzyskać jakieś informacje, czy uzyskać pomoc rade ale wy o tym najwyraźniej nie wiecie :)
Wiesz, chyba wolę o tym nie wiedzieć niż zadawać takie pytania....
Przez chwilę myślałam, że przez przypadek otworzyła mi się strona samosia.pl-Szybkie pytanie, szybka odpowiedź -- A tak w ogóle, Droga Koleżanko,wytłumacz nam, mniej doświadczonym, co to jest ten "lód z połykiem" i "mineta", bo my nieuświadomione w tym temacie
Nie no słuchajcie, jak by przyjąć, że jakiś plemnik został na ustach, następnie podczas pocałunku przeskoczył na usta partnera, następnie kiedy partner zbliżył usta z tym plemnikiem do narządów rodnych partnerki i szybciutko trafił by do macicy.. to kto wie :)
Lexia: Już chyba można utopić temacik- "koleżanka" pewnie przeniosła się na bardziej profesjonalne forum- wspomnianą wyżej samosię, kafeterię czy coś ;d
no jeśli nawet to jest taki poziom niski i ja go zaczęłam a wy na nim nie jesteście to chyba sie do niego zniżyłyście...ups chyba na pewno. A co do Agatella pocieszający fakt o totku ;)
jesli plemniki były spacjalnie tresowane to jest taka mozliwosc szykuj wyprawke kobieto i bariery ochronne bo po takim plemniku to szatan bedzie nie dziecko
Niezalogowana zastanawiam sie ile masz lat ale chyba osoba dorosła wie skad sie biora dzieci i jaka metodą , no ale uswiadomie cie dokadnie pytanie jakie zadałas odpowiedz brzmi nie nie zaszłas w ciaze bo to troche inaczej sie robi dzieci ale zapraszam do jakiejs lektury o szczegołach pisza dokładniej.
Niezalogowana: no jeśli nawet to jest taki poziom niski i ja go zaczęłam
Niski? Jezu.. Dno i wodorosty. Kupa gówna i muł.. Nie mam słów jak można być tak tępym :) Przepraszam za określenie,ale słów brakuje.Jak można być tak niepojętym?
Błagam, dziewczyny, nie róbcie mi tego! Mam w pracy kupę testów ciązowych do opchnięcia. Jak wszystkie "niezalogowane" będziecie tak uświadamiać to co ja biedna z nimi pocznę? Zupy nagotuję???
-- Specjalnie dla Damazego. W domu Opera 9.51, FF i Maxthon. W pracy IE - nie mam pojącia, która wersja. :-P
Ostatnio mój chłopak leżąc ze mną, podniecił się i jego sperma przebiła się przez jego spodnie i odznaczyła na moich. Ja nic nie poczułam i dotknęłam to miejsce (nieświadomie). Następnie poszłam do toalety, załatwić się. Czy istnieje możliwość, że przeniosłam sama plemniki do pochwy? Czy mogę być przez to w ciąży? Dodam, że jestem dziewicą.
Uchachałam się po pachy. Ale jak sobie przypomnę moje schizy z początku życia seksualnego, to powiem Wam, że czasem dobrze mieć takie głupie rozterki, żeby zacząć współżyć odpowiedzialnie i nie przeżywać już tego strachu ani nie narażać się na wyśmianie.
No, ja też na samym początku brałam pigułki, stosowałam Patentex Oval (takie paskudnie pieniące się globulki plemnikobójcze), do tego jeszcze prezerwatywa lub stosunek przerywany. A i tak panikowałam, czy aby na pewno nie zaszłam w ciążę... Właśnie tak sobie pomyślałam, że z perspektywy czasu takie dylematy wydają się śmieszne, ale wtedy naprawdę przeżywałam każde krwawienie jak największe święto.