Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

I właśnie dlatego bywają różne jazdy, ale staram się nie brać tego za bardzo do siebie, no i mam wsparcie w pozostałych modach, a to pociesza. Niestety muszę przyznać, że jestem okropnym modem, tzn. nie mieszam spraw prywatnych z pracą, nie wyżywam się i takie tam, ale regulamin jest dla mnie rzeczą świętą, więc najczęściej ja reaguję, bo mam dostęp do neta przez 24h na dobę. A takie reakcje sprawiają, że najczęściej też ja obrywam, ale co mi tam. W takiej pracy trzeba mieć twardą pupę 

Całkowicie też zgodzę się z tym postrzeganiem nas modów przez innych użytkowników. Oni myślą, że bycie modem to Raj na ziemi, a dla nas często to raczej jest piekło 
Ponieważ sama załatwiłam sobie dojścia tu i tam, to teraz w razie chęci wycofania się będę musiała to tak rozegrać, by następca nie stracił dostępu do tych źródeł informacji. Jest to ważne, bo w tej chwili nawet gazeta o zasięgu wojewódzkim, czerpie od nas informacje, bo mamy je dobrze dopracowane. 

A może mam w sobie coś z faceta? 

i na które znajduję czas. 

Piszcie co umiecie, lubicie robić. Bardzo chętnie zobaczę wasze prace, wklejajcie zdjęcia.

wylęgarnia jest bossska - oglądam i oglądam - nie wiedziałam że istnieją takie sklepy netowe