Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Każdy człowiek, któremu się "kit wciska" powinien mówić otwarcie że czarne jest czarne i nie tylko przy spowiedzi! Tak cię uderzyło to, że tom napisał, że brzuch to nie dziecko!? Bardzo dobrze, że to napisał, bo może to jest pierwsze miejsce, w którym się tego dowiedziałaś! A to jest fakt. O feminizmie może się nie będę wypowiadać, bo to osobny temat. Dziwne jednak, że nie widzisz nic złego w byciu feministką, a tak dużo w byciu mężczyzną. Fakty mówią też, że kobiety zabijają swoje dzieci

dla mnie super komedia

Umoralniające kity. Chce niech umoralnia, ale nie mnie.
Jeśli uważasz, że pisze kity to mu to napisz, zacytuj i będzie jasne. A jeśli nie chcesz się wdawać w dyskusję to omiń wątek
Z tą swiadomością jeszcze bardziej lubię ten film
można się pośmiać dodatkowo z czyjegoś zaślepienia
W amerykańskich filmach musi występować przynajmniej jeden czarny odgrywający pozytywną rolę
Niestety, ludzie to tylko ludzie
mamy różne zdania - Was nikt nie oskarża o demoralizację dla odmiany, dlaczego nie jesteście w stanie przyjąć, że ktoś ma inne zdanie i z Wami polemizuje? 
Tylko, czy to do kogoś trafi? Ja absolutnie na to nie liczę. Ale też nawet mi się nie chce nic więcej pisać. Właściwie to jest tak, jakby każdy przemawiał ze swojej mównicy, układał zgrabne zdania, mnożył dowody i przykłady dla poparcia swojej racji, a z tego nic nie wynika. Tyle, że sobie taki mówca ulży. Jeśli o to chodzi, to życzę natchnienia!

Jeśli kogoś nie interesuje eutanazja dzieci, czy aborcja to przecież nie musi tego czytać.