Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

i co tu duzo wiecej mowic. jakby komputery potrafily myslec i decydowac to ludzie nie byliby potrzebni a jak na razie sa. czlowiek to jednak nadal istota doskonalsza niz komp. moze Ty Amazonko wiesz cos wiecej na ten temat. skoro uzytkowniczki tak go sobie chwala ten CTLife to czemu Ty Amazonko, ktora KATEGORYCZNIE ODKŁADASZ nie korzystasz z niego?

. Bioselfu pozbyłam się po 20 dniach korzystania, trafił w dobre ręce

Już samo wyobrażenie sytuacji przerywania pieszczot, bo trzeba wykonać 5 analiz, 3 ekspertyzy i 4 pomiary wydała mi się bardzo podniecająca
), choć na pewno jest to możliwe, nie bez kozery przecież wzięła się tzw. zabawa w doktora
Indykator jeszcze mam, mama jest chemikiem, może na Walentynki pożyczę parę odczynników 

Czy proba wyladowania frustracji seksualnej? Czy po prostu nudne zycie?? Odpowiedz, bo staram sie usprawiedliwiac cie trochę, ale coraz mniej mi to wychodzi i dochodze do konkluzji, ze ty mnie chyba nie lubisz...

, co zresztą stanowi atut metody jako niedrogiej w porównaniu z każdą inną. Nie wyklucza to jednak tego, że można się wspierać innymi, choćby i drogimi, urządzeniami, i jeśli to ma spowodować, że osoby, które w innej sytuacji nigdy by po npr nie sięgnęły jednak to zrobią, to ja jestem za.

Myśle, że to bardziej zabawka dla starających się.