Pora sie ujawniC, juz dawno mialam to zrobic ale dopiero od niadawna mam aparat, przed tem od siostry pozyczalam i wiecie jak to jest!! A to ja i moj mąż w Kalwarii [URL=http://imageshack.us][/URL]
Ciacho sliczny psiak, super, uwielbiam zwierzaki Niesty swojego wspanialego psiura musialam pozegnac w tym roku ... a byl z nami juz prawie 10 lat. No a teraz to na razie wstrzymalismy sie przed nastepnym. Moze za 2 latka. Podrap za uszkiem psiura ode mnie
Tagusia dzieki wielkie.Pies ten ma juz 7 lat ale i mimo że jest duży to jest taka maskotka...pcha sie na kolana taki wielkolud.Psy są pocieszne strasznie i uwazam że naprawde nawet ludzie nie potrafia byc tak wierni jak one.
W tamtym roku przez Tatry słowackie przeszło tornado, połamało całe połacie lasów. Na wiosnę wyglądało to koszmarnie. Za to w lecie te tereny porosły różowymi kwiatami
Dobra dość. Ale się zagalopowałam. Mogłabym tak wklejać i wklejać te zdjęcia. Dużo się włóczę po Polsce i z jednej wycieczki jednodniowej przywożę ok 300 zdjęć. Ostatnio byłam we Lwowie. No to na koniec wrzucę jedno zdjęcie z Lwowa Teatr Opery i baletu
W Zakrzowie (woj. opolskie) odbył się ślub pary zawodników Klubu Jeździeckiego Lewada. Ślub odbył się w zakrzowskim kościele, z którego nowożeńcy konno wyruszyli do pałacyku.
Fot. Andrzej Sałacki - właściciel klubu i trener.
Szkoda, że panna młoda nie wystąpiła w damskim siodle. Suknia niezbyt pasuje do zwykłego siodła. Kiedyś taka tradycja była w Zakrzowie, a obecnie ośrodek organizuje zawody w jeździe w damskim siodle.
A my żadnego dłuższego wypadu nie planujemy, ale zakupiliśmy rowerki i fotelik dla Oliwki i wybieramy sie w plener na rowerkach. I chyba jak co roku na wystawę kwiatów do Książa!
iwin - śliczne zdjęcia. Jakim aparatem robisz takie cuda????
Ja na długi weekend wybieram się w świętokrzyskie, mam zamiar zaliczyć: 1.. Zespół Zamkowo-Parkowy w Baranowie Sandomierskim 2. Sanktuarium Świętej Rodziny w Tarnobrzegu 3. Sandomierz 4. Zespół Klasztorny w Koprzywnicy 5. Zamek Krzyżtopór w Ujeździe 6. Podziemna Trasa Turystyczna w Opatowie 7. Nowa Słupia - wyjście na Święty Krzyż 8.Klasztor Misjonarzy Oblatów Święty Krzyż 9.Ruiny Zamku w Bodzentynie 10. Święta Katarzyna - wyjście na Łysicę najwyższy szczyt gór świętokrzyskich 11. Krzemionki Opatowskie - Muzeum i Rezerwat Archeologiczno-Przyrodniczy - kopalnia krzemienia 12. Bałtowski Park Jurajski 13.Puławy - Park i Pałac, Domek Gotycki i Świątynia Sybilli, Muzeum Regionalne PTTK 14. Bochotnica - ruiny zamku 15. Kazimierz Dolny
my bedziemy mieli prawdopodbnie tylko jeden dzien z weekendu majowego taki ktory ni nie przodzony jest nocka ani nie konczy sie nocka mojego M wiec prawdodpodbnie wybierzemy sie do parku w Chorzowie :) tam jest tak pieknie :) pochodzimy zjemy cos dotlenimy sie bedzie fajnie :)