Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Na cały pobyt w szpitalu (4 doby) dają 1 rozek a jak Niuni zasiusia to jazgoczą jakby nie wiem co sie stało i wciąż się słyszy - szpital nie ma. Zapomnij o czymś takim jak chusteczki czy pampersy. Szpital daje 1sztukę pampersa jak zawijają Dzidzi po urodzeniu a potem jak Maluch jest gdzieś na oddziale zabierają od innego Malucha którego rodzice przynieśli i zostawili :/ Ehh wiele by pisać o naszym szpitalu i tych 3 oddziałach - położnictwo i noworodkowe

Oczywiście w szpitalne ciuszki - jednak M się upierał i kupiliśmy kilka maleńkich ubranek w rozmiarze 48-52 a potem zostawiliśmy na oddziale.
no i śmiechu warte - nawet kropelki -witaminy- poproszona nas aby zakupić swoje - jednak dla nas to nie był problem ...Izuniu u nas tak jest ze wszystkim :( Jeśli dzieć jest karmiony czy dokarmiany z butelki to musisz mieć swoje mleko! Ale nie paczke np Nan1 ale tylko i wyłącznie Bebilon czy Bebiko w słoiczku! (100ml około 3zł) a jak nie przyniesiesz hmmm dziecko dostanie butelkę owszem ale nie mleka lecz glukozy z woda

Wkładki podpaski i to co dla mamy między nogi też swoje bo w pierwszej chwili dostajesz tylko kawał ligniny a potem martw się sama :/

tylko jedną paczkę potem też musiałam kupićhahaha Tylko 1 paczkę u nas nawet 1 sztuki nie daja
Koszule niby są ale ja jakoś nigdy nie dostałam takowej

[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]

And- kurcze- czemu nie poszukasz innego szpitala gdzie mozesz urodzic w dobrych warunkach i tam gdzie godnie są traktowane kobiety???

Autobusów jest więcej bo do 13 powiedzmy ze co godzinę