Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Teraz tylko ładniejsze są kolorki - takie bardziej intensywne np. pomarańcz, albo czerwień z kwiatkami! Nawet mi się podobają, ale ja mam już ten wybór za sobą i jestem zadowolona, a w przyszłym tygodniu odbieram swojego X-landerka XT - zielonego!

Natomiast w x-landerze budka chodzi jak marzenie - jedną rączką, delikatnie i wskakuje blokada, a później tylko przyciski po bokach i budka złożona! To na prawdę jest super!

Bardzo jestem zadowolona, śliczne, solidne łożeczko z szufladą na moją i męża wysokoąć( mąż ma 2 m, a ja 174cm wzrostu - więc poprosiliśmy o wyższe łóżeczko niż tradycyjnie), świetny duży przewijak na komodę, którą już wcześniej mieliśmy (teraz za komodą powstała luka szerokości 30 cm - można tam schować sobie dużą pakę pampersów, a ja włożyłam tam już stelaż do wanienki), pozatym zrobił nam drzwi na witrynę z półkami którą już mieliśmy, tak żeby się tak strasznie nie zbierał kurz, a jak dzidzia bedzie większa to żeby nie wywalała wszystkich książek z półek!
W pokoiku jest jeszcze szafa dwudrzwiowa i z 3 szufladami - już mieliśmy ją wcześniej zrobiona przez tego stolarza! Cały komplecik jest teraz śliczny, z jasnego olchowego drewna! SUPER!!! Ale się strasznie cieszę!