Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
) takimi jakby kołpakami? Bo u nas chodniki od 20 ponad lat jeszcze są luksusem. Dopiero za jakiś czas całe osiedle będzie ,,schodnikowane". Więc u nas cały przekrój: i błocko, i piach, i wertepy i czaaasem chodnik

ostatnio kupiłam parę rzeczy w re-kidsie były przeceny ponad 50 % szczególnie takie welurowe dresiki w kolorze kawy z mleczkiem, z Jakubem takich nie kupowałam bo rodzil sie latem a teraz jesienno-zimowy brzdąc bedzie wiec mogę
jak uda mi sie pozyczyc od kogoś aparcik to pstrykne fotki i wam pokarzę.

Dziś w nocy bolał mnie znowu brzusio a rano była jakaś dziwna wydzielina i zaniepokojona dziś poszłam do gin. Złe wieści - dzidziul sie obrócił i jest bardzo nisko, wszystko jest pozamykane i zaczopowane ale wg pani dr to kwestia kilku - kilkunastu dni. I albo leżę w domu albo w szpitalu ... Może dojde do 31 tyg ale to niepewne i ponoć nic nie można zrobić. Czekamy :( Pytałam czy ten hormon (nie pamiętam jak się nazywa) na rozwój płuc dziecka mam brać, ale p. dr mówi że na razie nie daje mi nic. W środę mam przyjść z wynikami i wtedy się zobaczy... Mam brać nospe forte 3x1 magnez 3x2 i tyle
boje się jak nie wiem co ... Złapałam dziś doła i setki czarnych myśli mi krąży po głowie :(

a nawet w razie czego i tfu tfu tfu jakby ci przyszlo wczesniej urodzic to maluszek da rade, jest juz w kazdym badz razie dosc spory i z pewnoscia silny takze siooo wszelkie czarne mysli

Kurce a tak naprawdę nie wiem już sama czy kupować rzeczy dla Bobasa czy czekać aż się urodzi i na razie pozostać przy tym co mam :( Mój synuś po urodzeniu spał tydzień w fotelu bo nie miałam miejsca na łóżeczko bo stała choinka hahaha (tylko fotel obróciliśmy tak by siedzisko stykało się z bocznym oparciem sofy i mały miał legowisko o wymiarach 60x60cm). Może ten bobas jakby coś też by przespał kilka godzin w nim ... Wózka nie kupuje na razie, wczoraj podjęłam decyzję, że kupię jak bobas się urodzi. W domu mam spacerówkę więc mogę w niej szkraba położyć na chwilę ...