Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

niestety nie mam za bardzo czasu robić zakupów w zwykłym sklepie więc allegro jest dla mnie bombowym rozwiązaniem i kupuje tam dosyć dużo różnych rzeczy (nawet kabinę prysznicową, kosiarkę..)

jestem ciekawa która jednak z nas 1 urodzi :D - ale tylko w lipcu najszybciej a jeszcze najlepiej w 2 połowie

a w lipcu faktycznie wysyp znowu bedzie, teraz dałyscie nam odetchnąc a już niedługo to pewnie jedna za drugą polecą, potem dacie znac co sie przydaje co nie dla maluszka. Z ciuszkami to będzie troszke inaczej my mamy cieplejsze ubranka wy możecie mieć te fajne letnie cudeńka dla osesków . Ale i tak super. Już nie mogę sie doczekać nowych bobasków wręcz uwielbiam je oglądać

) To że wiek nastu lat jest za wcześnie to niestety wiem i tymbardziej jestem zdania że dziewczyna powinna mieć minimum 23 lata zostając mamą. Ja przynajmniej dorosłam to tej roli właśnie w takim wieku pomimo że już miałam i Anię i Kubę. Ciążę z Gabi przechodziłam bardziej "dumnie" "doroślej" i radośniej :) Co do wieku faceta hmm tutaj to loteria, ale chyba też im starszy tym lepszy. Mój mężuś jest ode mnie "dużo" starszy, ale nigdy nie dał mi tego odczuć i wciąż szokujemy ludzi naszym wiekiem bo nie wygląda na tyle co ma. Ale jest odpowiedzialny, czuły i troskliwy a za dziećmi pójdzie w ogień - nie tylko swoimi

ja sie śmieje że za jakieś 3lata to może pomyslimy ale wcześniej na pewno nie

z moim połówkiem smialiśmy sie ze palcem sobie zrobiłam 
a co do jeszcze jednego maleństwa domu to sie zobaczy, jak bedzie z finansami, zdrowiem i jak sie bedzie chował kolejny mały człowiek w naszej rodzince
a jak pożyczę aparat to przy okazji zrobie fotki tego co doszło od tamtego razu do wyprawki no i brzusio