Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Trzy miesiące temu wyjechaliśmy z Polski, nie na zawsze, na rok. Mężczyzna mój mi obiecał, ze po trzech miesiącach na tym końcu świata będziemy w ciąży. Ja jak głupia (bo jakim cudem on może mi taka rzecz obiecać) uwierzyłam... (to ten hak właśnie;]) I tak pierwsze dwie @ na obczyźnie przeżyłam, a teraz nadeszła trzecia i...
Jak tylko przyszła, znalazłam w necie klinikę tu na miejscu i spytałam o laparoskopie. I tak oto jestem po pierwszym pobraniu krwi (oni tu maja test 2 i 21 dnia, to podobno najważniejsze badania), za 20 dnia mam następne, zbadamy nasienie i 3.12 mamy wizytę u lekarza. W międzyczasie przetłumaczę wszystkie badania, żeby się w dodatkowe koszty nie wpędzać:) I widzicie znowu ten hak... Ta laparoskopia... Mam taka nadzieje, ze się uda! I zabawne jest to, ze z drugiej strony mam nadzieje, ze los nam splata figla i akurat teraz się uda naturalnie...

Trzymam kciukasy za zdrowego silnego malucha....

Tez tak sobie pomyslalam, ze moze dzidzius wyczuje, ze taki super moment

Czekam sobie spokojnie, uważam jak na jajko..
i jak tylko coś będę wiedzieć na pewno szybciutko dam znać...będziecie pierwsze o tym wiedziały....
, a że rodzinka spora to jest co robić....

jesli jednak następnego dnia nie będzie ciałka żółtego to kolejne podanie...., gdyby się ta sytuacja przedłużała to mogą jeden dzień przeczekać bez podania (starają się nie podawać trzy razy pod rząd - wtedy zdarza się, że podają jak jest ciałko żółte, czyli jeszcze w dniu wyjścia)... Ale co dziewczyna i co cykl to zawsze jest inaczej 
Nawet była raz taka co mówiła, że ona tak zawsze...
w końcu po to tu jesteśmy...
A badan tez mi nie robili, bo kazali ze swoimi przyjsc. I tak mialam zmarnowane trzy bezczynne dni w szpitalu, nawet na przepustke mi ordynator nie pozwolil wyjsc na jeden dzien... Jeden plus, ze zdazylam wszystkie testy, klasowki i wypracowania sprawdzic
Bo ja tez nauczycielka jestem