Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

spytam lekarza jaka jest wlasciwie rola tych pozostalych 14999999
 spytam lekarza jaka jest wlasciwie rola tych pozostalych 14999999 

Przez pierwsze dwa lata leczyłam się u jednej pani doktor która zrobiła ze mnie "królika doświadczalnego"tzn.przepisywała mi różne lekarstwa hormonalne jakie tylko mogą być nawet i antykoncepcyjne ze moze akurat się uda!a jakie skutki uboczne tego były??przytyłam ok 40 kg !!
Przez pierwsze dwa lata leczyłam się u jednej pani doktor która zrobiła ze mnie "królika doświadczalnego"tzn.przepisywała mi różne lekarstwa hormonalne jakie tylko mogą być nawet i antykoncepcyjne ze moze akurat się uda!a jakie skutki uboczne tego były??przytyłam ok 40 kg !! i zostałam również rozlegulowana hormonalnie.Potem kuzynka poleciła mi pewnego doktora który zlecił wszystkie badania (prawie wszystkie)wykonał nawet laparoskopię i potem za ok. rok "wlewkę"i nadal nic!i tak u niego się to leczenie ciągło 8 lat ale przez ostatnie 4 lata to już nie było leczenie tylko naciąganie na kasę chyba rozumiecie ? każda wizyta 120zł itp.Nareszcie trafiłam do cudownego lekarz któremu nie chodzi o naciąganie pacjentki tylko o jej szczęscie i wyleczenie.lecze się u niego już 1.5 i już widać efekty z czego sie cieszę.Na początku leczenia niektóre wyniki badań były nie za bardzo ale po wykonaniu przez niego laparoskopi (to już moja 2 laparo.)wszystkie wyniki są bardzo dobre .Miesiączki przed laparo.miałam nie legularne co 30,50,60 a nawet nieraz 100 dni i miałam brak owulacji! a teraz miesiączka jest co 34 dni i owulacja też.Jestem nadal dobrej myśli ze może kiedyś sie uda!nie w tym miesiącu to na przyszły.Teraz własnie mam 33 dc.i ciekawa jestem co będzie czy będą te magiczne 2 kreseczki???
 i zostałam również rozlegulowana hormonalnie.Potem kuzynka poleciła mi pewnego doktora który zlecił wszystkie badania (prawie wszystkie)wykonał nawet laparoskopię i potem za ok. rok "wlewkę"i nadal nic!i tak u niego się to leczenie ciągło 8 lat ale przez ostatnie 4 lata to już nie było leczenie tylko naciąganie na kasę chyba rozumiecie ? każda wizyta 120zł itp.Nareszcie trafiłam do cudownego lekarz któremu nie chodzi o naciąganie pacjentki tylko o jej szczęscie i wyleczenie.lecze się u niego już 1.5 i już widać efekty z czego sie cieszę.Na początku leczenia niektóre wyniki badań były nie za bardzo ale po wykonaniu przez niego laparoskopi (to już moja 2 laparo.)wszystkie wyniki są bardzo dobre .Miesiączki przed laparo.miałam nie legularne co 30,50,60 a nawet nieraz 100 dni i miałam brak owulacji! a teraz miesiączka jest co 34 dni i owulacja też.Jestem nadal dobrej myśli ze może kiedyś sie uda!nie w tym miesiącu to na przyszły.Teraz własnie mam 33 dc.i ciekawa jestem co będzie czy będą te magiczne 2 kreseczki??? Pozdrawiam Was serdecznie z zimnej małopolski.
Pozdrawiam Was serdecznie z zimnej małopolski.

Ale czasem latwiej poplakac sobie
 Ale czasem latwiej poplakac sobie 
 Nie wyobrazalam sobie, ze to takie trudne, nawet
 Nie wyobrazalam sobie, ze to takie trudne, nawet