Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

To sie rzeczywiscie nie oplaca, lepiej in vitro od razu, ktore w przeliczeniu 20 tys zl...

a o L-karnitynie faktycznie słyszałam, że poprawia jakość nasienia :) poza tym podobno nowa pani minister od zdrowia ma w planach wprowadzenie bezpłatnego in vitro i zaliczenie niepłodności do chorób cywilizacyjnych; a co z tego wyjdzie, to się okaże...
i niech mi nikt nie mówi, że są aż takie bogate, że same mogą finansować specjalistów; leki; zabiegi..(a pracując pewnie w progi finansowania IVF się nie załapiemy)

juz sie nie moge doczekac, buziaczki Kobitki

),
To takie haslo XXI wieku mogloby byc w zasadzie...

i
tak siedzę i myślę że dookoła wszystkie moje znajome już są w ciąży tylko jeszcze nie ja!!!i chyba ja już się poddam już naprawdę nie daje rady i tak juz dość długo wytrzymałam z tym oczekiwaniem.Teraz raczej skupie się na sprawach adopcyjnych bo tylko mi to już chyba pozostało!?
Wiem że nie powinnam się może jeszcze poddawać gdyż lekarz powiedział ze jak 7 miesięcy po laparoskopii nie zajdę w ciąże to będziemy robili wlewkę a jak sie nie uda to in-vitro.Ale już nie daje rady z tym czekaniem a po 2 już nie jestem młoda lata niestety lecą do przodu.Moja nadzieja już umiera.