Sprzedam ubranka dla wczesniaka/dziecka z niska masa urodzeniowa:body dl.rekaw 6szt., body kr.rekaw 6szt.,pajacyki 3szt. Wszstko kolor bialy. 26zl z przesylka.
no właśnie byłam, oglądałam i miałam zapytać czy nie dało by się jakoś tego porozdzielać ? czy pewnie nie chce Ci się "paprać" ? porozdzielać w sensie takim, że np my od 0 do 3 msc my już mamy full opcję a np od 3 do 6 byłabym zainteresowana
podobnież z kolorami bo np za różem nie przepadam ale te innego koloru geterki czy bodziki są warte uwagi.....
ale to w sumie za dużo roboty by było dla Ciebie i potem więcej wysyłania i takie tam...
geterki pasują od 0 do 6 miesięcy (na metce chyba 0-3 m-e ale spokojnie Basia je nosiła latem jeszcze. bodziaki z długim rekawem to głownie 67 cm (angielska rozmiarówka), białe sa chyba 3-6 miesięcy i tak samo z misiem drugi od dołu 3-6 miesięcy. Ostatni GRIZZLY to 0-3 m-ce.
no czyli te bodziaki 3-6 bym brała i geterki też [oprócz tych najbardziej różowych hehehe] i ten sweterek taki z kieszonkami i biała bluzę z kwiatuszkami.... jeśli to oczywiście nie 0-3
Jasne w razie zakończenia aukcji bez ofert kupna porobię zbliżenia poszczególnych ubranek bo tak z daleka zdjęcie nie odzwierciadla ich piękna. Mam pięknką bluzo-kurteczkę z uszami futerkową w kolorze ecri, mega kolorowy pajac welurkowy cocodrillo w większym rozmiarze, naprawdę będzie z czego wybierać w wiekszych rozmiarach.
Sprzedam Podgrzewacz avent iq-stan idealny(ma angielska wtyczke, ale bez problemu mozna kupic przejsciowke)/100zl z przesylka Oklady zelowe na piersi-nowe. Mozna robic nimi cieple(aby ulatwic wyplyw mleka) i zimne oklady( np.po karmieniu, przy zapaleniu piersi). Super sparawa, bo mialam takie po urodzeniu Laury i wiele razy mi pomogly/50zl z przesylka.
Mam na sprzedaz wyprawke uniwersalna:(calosc 75zl, lub na sztuki-cenu ponizej) komplet kubus puchatek 12zl komplet misie 12zl komplet kaczuszka 10zl body 6sztuk 9zl(r.tiny baby)
body 6sztuk 9zl(r.tiny baby) body 2szt.(r.0-3m-ce) +koszulka 5zl 3 pajacyki newborn 7zl 2 par spioszki i 1 polspiochy 7zl 5sztuk body 3-6 m-cy 8zl sweterko-bluza 3-6 m-cy 12zl
Wyprawka dla dziewczynki (150zl lub na sztuki-ceny ponizej) 6sztuk pajacyki 12zl 5sztuk body 10zl 4sztuki body + 1 rampers 9zl bluza next 7zl, tunika Hema 8zl 7sztuk body newborn 12zl
2 sukienki 12zl 2 pay skarpetki 3zl sukienka bambi 8zl,komplecik kubus 10zl komplecik kubus 14zl komplecik early days 14zl 8par skarpetek +rajstopki 10zl niedrapki +buciki 3zl bezrekawnik next 8zl 8 sztuk body 3-6 m-cy 10zl komplet do chrztu 3-6 m-cy 40zl
Sprzedam materacyk bezpieczny. Zapewnia on bezpieczne ulozenie dziecka podczas snu i zapobiega niekontrolowanemu przewroceniu sie dziecka na brzuszek. Materacyk jest w stanie idealnym. 15zl
Witajcie!!! Mam do sprzedania jeansy Levi's Straight Fit 627 High Waisted, rozmiar 32x34, gdyby któraś z Was była chętna to czekam na info:) miałam je na sobie góra z 4 razy, niestety są za ciasne :( cena do uzgodnienia!