Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorvicky80
    • CommentTimeJul 5th 2007 zmieniony
      Zgłoś moderatorowi permalink
    tak sobie pomyślałam że takie informacje mogą się wam przydać:) teraz lato w pełni (ciii ten deszcz za oknem to zmyłka tylko) zaczynają się promocje i wyprzedaże.
    W Gdańsku jeśli ktoś potrzebuje sukienki na codzień, na wesele, na wieczór półoficjalny zachęcam do wizyty w promod. tam nie ma 5-10 sukienek. nawet 20tu tez nie ma. tam są ich tabuny:) wybór krojów, fasonów kolorów jak rzadko.
    wysoka jakość w parze z już bardziej przystępną ceną bo przeceny dochodzą do 60%. przeciętna cena sukienki to 79-99zł w promocji. kupiłam sobie dwie a co:wink:
    anglojezyczna strona z ubraniami promod i całą ich ofertą, co prawda ceny w funtach, ale łatwo mozna pomnożyc razy ~5,5zł:wink:
    polecam.:bigsmile:
    lista sklepów promod w całej Polsce

WYPRZEDAZE W INNYCH SKLEPACH:
    inne wyprzedaże cz.3 ale nie sprawdzałam osobiście:)

wyprzedaże cz.2

wyprzedaże cz.1
    •  
      CommentAuthorvicky80
    Sprawdzałam na stronie - 170modeli sukienek:shocked:
    ja np. kupiłam taką i noszę poki zimno jako tunike:

a drugą taką w kroju, ale wzór różnego rodzaju kółeczka czarne, czerwone i białe
    •  
      CommentAuthorashley
    • CommentTimeJul 5th 2007
    Vikuś, ten pierwszy link mi nie działa...
    -- Jestem mamą, to moja kariera...
    •  
      CommentAuthorvicky80
    ze strony cogdziezaile.pl świetne Złote zasady udanego polowania:

* Kupuj rzeczy, które już wcześniej wpadły Ci w oko, tylko były zbyt drogie, a teraz kosztują mniej. Nie kupuj impulsywnie, bo taka metoda rzadko się sprawdza.

* Nie kupuj bez przymierzania. Wiadomo, podczas wyprzedaży w sklepach jest mnóstwo ludzi, kolejki do przymierzalni ciągną się kilometrami i jest pokusa, by kupić coś "na oko" (często ciuszki są przebrane i nie ma naszego rozmiaru M, więc same siebie przekonujemy, że S albo L też będzie dobre), ale zastanów się, czy warto ryzykować choćby te kilkadziesiąt złotych.

* Uważnie oglądaj to, co chcesz kupić - może być uszkodzone.

* Zastanów się, czy ta supertania i świetna rzecz będzie pasować do tego, co już masz w szafie, bo może się okazać, że będziesz musiała do niej coś dokupić, a wtedy co to za okazja?

* Nie ulegaj euforii i porządnie się zastanów, czy aby na pewno te fantastyczne legginsy, które właśnie sprzątnęłaś sprzed nosa innym chętnym są w Twoim guście i będziesz je nosić. Nie kupuj na zasadzie "tanie, modne, to kupię, w końcu może się odważę założyć". Może się odważysz, a może nie.

* Nie kupuj zbyt wielu wyprzedawanych jednosezonówek, czyli hitów jednego lata. Jesienią już ich nie założysz, a za rok być może nie będą modne. Lepiej kupować rzeczy uniwersalne, które zawsze się przydadzą.

* No i nie kupuj rzeczy tylko dlatego, że są tanie. Przejrzyj dokładnie naszą stronę (dział TRENDY) i zobacz, co jest modne tego lata. Ponadto już wkrótce pojawią się zapowiedzi kolekcji jesiennych.
    •  
      CommentAuthorvicky80
    ashley
    działa działa wlasnie sprawdziłam tylko czasem strona się zacina, :confused: spróbuj 2gi raz wejść, albo odśwież stronę:smile:
    •  
      CommentAuthorashley
    Mnie wskakuje http://www.promod.pl i komunikat: nie można wyświetlić strony, bla bla bla :(
    -- Jestem mamą, to moja kariera...
    •  
      CommentAuthorvicky80
    jakie jaja....w IE też taki blad mam a w FF działa bez zarzutu!!!
    zaktualizowalam linka do strony na ktora promod.com przekierowuje pod FF/:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    a czy ktoras z was wie czy CUBUS w warszawskich galeriach ma juz wakacyjne przeceny??
    •  
      CommentAuthorvicky80
    AniaM sprawdz na stronach z wyprzedazami, ktore podałamw pierwszym poście:)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    juz sprawdzilam i okazalo sie ze sa, 60% no to teraz tylko musze meza naciagnac zeby dal mi skoczyc po rzeczy dla Mlodego :)
    •  
      CommentAuthorvicky80
    nie wiem jak z terminami, warto znależć na stronie co gdzie za ile sklep i zadzwonić do niego i sie upewnić:)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    vicky az tak napalona nie jestem :) a w wawce bedziemy za tydzien wiec moze akurat dzieciecych rzeczy mi nie wykupia :P
    •  
      CommentAuthorjem
    • CommentTimeNov 10th 2007 zmieniony
    do 19.11 w leclerc-u jest promocja z okazji 10-lecia:
    - pampersy jumbo pack: 46,88 + chusteczki gratis
    - bella happy: 32.99 mega paczka
    - huggies jumbo 28.29
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeNov 10th 2007 zmieniony
    ja chce leclerca :cry:
    u mnie to nawet kauflanda nie ma ani lidla :(((
    •  
      CommentAuthorvicky80
    • CommentTimeNov 10th 2007
    aja chce gwiazdkę z nieba:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeNov 10th 2007
    Vicky alez prosze Cie bardzo... dla Ciebie gwiazdy w hurtowej ilosci :)
    dsf
    •  
      CommentAuthorvicky80
    • CommentTimeNov 14th 2007
    dzięki AniuM, doooobre:bigsmile:
    potrafisz dogodzić kobiecie:wink:
    • CommentAuthorgakal
    • CommentTimeNov 16th 2007
    dziewczynki sprzedam kozaczki – 36 czarne, kupiłam na allegro, ale za wyskoki jak dla mnie obcas, są rewelacyjne, nie używane, tylko przymierzone w domu, dogadamy się co do ceny- myślę, że za ok 70 zł + koszty przesyłki, link do strony, na której je kupiłam http://www.allegro.pl/item254483937__wloskie_kozaczki_mega_hit_2007_06_14_r_36.html
    •  
      CommentAuthorjem
    • CommentTimeNov 20th 2007
    W niedzielę pieluszki Dada w naszej biedronce kosztowały 15 zł. 4-ki mają 32 szt. (0,47/szt.) ; dla porównania: kupiłam tez pampersy w promocji za 46 zł. 72 szt. (0,64/szt.)
    •  
      CommentAuthorvicky80
    • CommentTimeNov 25th 2007
    gakal a czemu nie oddałaś kozaczków? autor aukcji wyraznie pisze "WIELKĄ ZALETĄ zakupów przez INTERNET jest PRAWO kupującego do ZWROTU/ zamiany zakupionego towaru.
    Mają Państwo 10 dni na dokładne przyjrzenie się butom, bezstresowe przymierzenie ich w zaciszu domowym.
    Zamawiajcie bez obaw.
    Nieużywany towar można zwrócić w terminie 10 dni od daty zakupu .
    Jeżeli rozmiar jest nieodpowiedni- obuwie można wymienić na inny rozmiar."
    •  
      CommentAuthorAmazonka
    • CommentTimeDec 2nd 2008
    W Lidlu jest dostępna tania seria kosmetyków naturalnych z nieznanym certyfikatem. Czy rzeczywiście są naturalne?
    -- Kulturowe aspekty antykoncepcji konferencja na Dolnym Śląsku
    •  
      CommentAuthorkaty222
    • CommentTimeDec 8th 2008
    w Lidlu to ja bym żadnych kosmetyków nie kupowała.
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
    Sprawdzałaś skład?
    •  
      CommentAuthorkaty222
    nie, nie sprawdzałam i wogóle tam już nie chodzę. Dla mnie w tym sklepie nic poza sztucznością i tandetą nie ma. No, może alkohole są ok, ale tego akuart teraz nie kupuję.
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
    • CommentTimeDec 9th 2008
    No to rzeczywiście twierdzenie o tandecie jest uzasadnione, skoro nie chodzisz ani nie czytasz składu. :-)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeDec 9th 2008
    ja w lidlu kupuje glownie pieluchy a czasami slodkosci i lody wiec odnosnie kremow sie nie wypowiem chociaz widzialam ze sporo ludzi to bierze.
    mysle ze jesli sklep jest dyskontem to nie mozna go do konca przekreskac ze tandeta i chlam, ja biedronkowski odplamiacz uwazam za rewelacyjny a moja sasiadka uzywa tylko i wylacznie biedronkowskie maslo do ciala twierdzac ze zadne drozyzny mu nie ustepuja
    •  
      CommentAuthorAmazonka
    • CommentTimeDec 10th 2008
    Mojej mamie pasuje np. śmietana z Biedronki.
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    no u nas w biedronce sprzedaja taka sama smietane co w spozywczych z lokalnej mleczarni (piatnica lub wyprodukowane dla biedronki przez piatnica) lub z mlekovity a kazdy produkt conajmniej 50groszy taniej niz w normalnym sklepie
    jest wiele produktow ktore mi bardzo pasuja - ich kawa rozpuszczalna (podroka gold), dzem porzeczkowy (lepszy niz wlasnej roboty moim zdaniem), mix salat, herbata wieloowocowa az po dzieciece pieluszki i chusteczki i pewnie wiele wiecej innych produktow o ktorych teraz nie pamietam
    •  
      CommentAuthorHatsu
    jest wiele produktów dość znanych firm wyprodukowanych dla biedronki :) np moje ulubione biszkopty kakaowe (cukiernia mistrza Jana) Są luzie którzy kupowanie nawet podstawowych produktów w biedronce uważają za obciach, dla mnie to dobra oszczędność poza tym mały wybór w moim wypadku ogranicza kupowanie głupot, jak to bywa w Auchan itp gdzie towar "wędruje" w biedronce zawsze jest na swoim miejscu :-)
    • CommentAuthorewa74
    a ja LIDLA lubie i pieluchy ,sa dobre i tansze ,od innych...
    --
    •  
      CommentAuthorbladykot
    z tym produkowaniem dla biedronki przez markowe firmy nie oznacza, ze te produkty beda takie same. jak cos jest dla biedronki to ma byc za okreslona cene, a co za to np włożą do puszki to juz biedronke nie interesuje.
    --
    •  
      CommentAuthorkkurka
    • CommentTimeDec 11th 2008 zmieniony
    po prostu nie dopłacasz za logo:-) (w które przecież trzeba zdrowo zainwestować). Koszt produkcji batonika BARDZO ZNANEJ FIRMY to w najlepszym razie 20% kosztów wytworzenia, reszta to wydatki na reklamę i marketing + marże.

skład faktycznie warto czytać
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeDec 11th 2008
    Bladykotku ale serek wiejski i ten z logiem i ten biedronkowski sa indentyczne w smaku i wygladzie, sprawdzalam kupujac 2 jednoczesnie :)
    wiem tylko ze galaretka produkowana dla biedrony nie pamietam przez ktora z firm jest znacznie slabnsza. trzeba dac polowe proponowanej wody zeby sie zsiadla takze skorka za wyprawke. jest jednak sporo produktow ktore mozna stosowac jako zastepcze a wcale nie gorsze

Ewa - pieluchy z lidla faktycznie sa ok!
    •  
      CommentAuthorAmazonka
    • CommentTimeDec 11th 2008
    AniaM, porównywałaś też skład serków? Niczym się nie różni, tylko ceną?
    • CommentAuthors_biela
    • CommentTimeJan 5th 2009 zmieniony
    A my z mężem nie kupujemy w Stonce bo kiedyś ochrona nie chciała go wpuścić tuż przed zamknięciem sklepu, A pobiegł po podpaski (akurat byłam w czsie przeprowadzki -nic nie miałam se sobą a byłam w nagłej potrzebie). Mąż prosił -zero reakcji. Mąż groził że nic więcej u nich nie kupimy -ochroniaz go wyśmiał.

może to i głupi powód ale cóż, więcej nic tam nie kupiliśmy... Omijam ten sklep szerokim łukiem i nawet nie znam asortymentu :bigsmile:
    -- "kicham na to, czy mój sąsiad czyta o moich cyklach" ngl
    •  
      CommentAuthorkaty222
    • CommentTimeFeb 23rd 2009
    moja koleżanka pozbywa się ciuchów ciążowych i za małych ubranek dziecięcych, jak chcecie to
    zajrzyjcie :)
    --
  1.   Zgłoś moderatorowi permalink
    ja tez Lidla lubie ale niestety nie mam w poblizu...mam za to tesco...i to jest moj "osiedlowy" sklep...i tez przekonalam sie juz nie raz ze produkty "tesco value" wcale nie ustepuja tym z logo jakiejs firmy...naprzyklad dzieckowy plyn do kapieli kupuje tylko taki za 35p... ma ladny, delikatny zapach i jest strasznie wydajny...j&j naprzyklad przy tym sie chowa...a ze ma mniej atrakcyjna butelke??? co mi po butelce??? :)
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
    • CommentTimeFeb 3rd 2011
    8 lutego jest wysyłka gratis w Bon Prix po podaniu kodu promocyjnego.
    •  
      CommentAuthorKARKO
    • CommentTimeFeb 3rd 2011
    Amazonka: 8 lutego jest wysyłka gratis w Bon Prix po podaniu kodu promocyjnego.

a skąd ten kod trzeba wziąć, Ama?
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeNov 5th 2011 zmieniony
    z mailingu HOME & YOU
    Zrób zakupy w home&you i odbierz katalog świąteczny z bonami o wartości 10, 25 i 50 zł na cały asortyment!
    Katalogi świąteczne z bonami będą dostępne także w czasopismach Gala (nr 31/2011), Show (nr 23/2011) oraz Wysokie Obcasy (dodatek do Gazety Wyborczej w dniu 12.11.2011). Bony rabatowe można realizować od 12 do 30 listopada 2011 roku
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.