Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Aco do mojej tarczycy to sama wpadłam na to po pierwszym poronieniu i zrobiłam wtedy miałam tsh 6,12 a t4 nie robiłam bo mój gin stwierdził,że to nic takiego .poza tym 4 lata leczyyłam się u jednego moim zdaniem beznadziejnego konowała i....i tu można by dużo jeszcze ale po co.W zasadzie to wszystkie moje wyniki były dla niego dobre i tak jak ja czekał na cud i nie leczył mnie w zasadzie...szkoda słów.Teraz mam bardzo dobrego lekarza i zaczęłam parę miesięcy temu wszystko od początku.TSh nadal 6 mimo letroxu a t4 12,53 więc nie jest najgorzej,jem letrox i martwię się raczej policystycznymi jajnikami(żeby dały radę i w końcu zaskoczyły)bo do uderzeń gorąca i innych takich to już się nawet przyzwyczaiłam.Choć trochę się boje jak zareaguje mój organizm po letroxie,metformaxie i clo razem ale cóż...

Teraz po porodzie biorę Letrox 50. 

teraz od ponad miesiaca biore leki dokladnie euthyrox n 25 i w zeszlym tygodniu robilam pierwsze badanie krwi od czasu brania tabletek w piatek pojde do lekarza to zobaczymyu czy cos sie polepszylo mam nadzieje ze za niedlugo hormony sie unormuja i bede mogla zajsc w ciaze pozdrawiam