Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Ciągle się tylko zastanawiam, czy ta działalność mnie nie pogrąży finansowo, jak zajdę w ciążę
mam pytanko. Moja koleżanka urodziła córeczkę w 26 tygodniu ciąży. Od tego momentu jest na macierzyńskim. Okazuje się, że malutka będzie wymagała rehabilitacji po powrocie do domu. Jej mama chce teraz wykorzystać urlop, który jej pozostał i potem iść na urlop wychowawczy płatny. Czy w zwiążku z tym, że malutka będzie wymagała specjalistycznej opieki rodzice jej dostaną jakiś dodatek rehabilitacyjny, czy coś w tym stylu? Czy oprócz wychowawczego mamie dziecka przysługują jakieś inne świadczenia? I jeszcze jedno: firma, w której ta koleżanka pracuje rozpada się czy jeśli ogłoszą bankructwo albo upadłość to ona i tak będzie mogła korzystać ze świadczeń? Będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam

I mam jeszcze prośbę, czy mogłabyś mi przesłać to orzeczenie Trybunału Konstytucyjnego, albo chociaż linka!???

zebym pozniej przepracowala 3 miesiace ciagiem (przepracowalam tylko 2) to mogliby mi na nowo naliczyc podstawe do L4

Ci natomiast co dopiero zaczynają chorować będą już odgórnie mieli podstawy naliczane poprawnie