Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

bo to chyba nic pieknego widziec cierpiaca zone, dziewczyne zwijajaca sie z bolu... spocona i wrzeszczaca....

Jego zadaniem jest stać przy głowie i poczuć na własnej dłoni, jaka to ciężka praca to rodzenie (stąd niezalecane zegarki i obrączki
). Ja się cieszę, że będę rodzić z Mężem, już nie tyle chodzi o jakąś pomoc, ale czysto egoistycznie chcę mieć kogoś bliskiego i znajomego przy sobie. No i w końcu to ma być NASZE dziecko - wprawdzie nie może być z nim tak jak ja przez te pierwsze 9 miesięcy, ale może przynajmniej być w pierwszych chwilach poza brzuszkiem.lepiej widzieć, niż nią być
Jego zadaniem jest stać przy głowie i poczuć na własnej dłoni, jaka to ciężka praca to rodzenie

w UK na przyklad partner moze z toba byc podczas cc

Potem powiedział, że akcja tak powoli narastała, ze wszytko po kolei po prostu się działo, aż do urodzenia się małej. Przy samym porodzie stał przy mojej głowie i podtrzymywał ją przy parciu, pamiętam jak mówił coś, nie pamiętam co, co miało mi dodać sił. I dodało, choć nie wiem co mówił, pamiętam poczucie bezpieczeństwa, wiedziałam, że ze mną jest ktoś kto naprawdę mnie kocha a nie tylko personel medyczny(nawet najlepsza położna to tylko personel). Wiem, że jeśli widział mnie taką otwartą, jak przy porodzie(nie chodzi mi o stan fizyczny a psychiczny) to zna mnie tak, jak nikt inny.

Nie wiem, kiedy, nie zarejestrowałam tego. Myślałam, że zabiję gada, nie tak się umawialiśmy
Ale jakoś nawet taki hardcore niczego nie zepsuł, życie seksualne mamy lepsze niż przed