Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Teraz załamanie mi przeszło (choć katar nie!) i czekam na kolejną @ (przyszły tydzień), aby zacząć nowe starania (podejrzewam, że przez tą chorobę nawet jeśli się coś udało, to do zagnieżdżenia zarodka pewnie nie doszło - nie chcę się łudzić).
Objawy mam tylko zobaczymy na co 

[/url]
Trzymam kciuki
.Sluz lekko żółtawy,dość gęsty,jest go sporo,wczoraj miałam bóle jakby zaraz @ miała się pojawić i nic.Dziś w ogóle nie czuje jajników.. 

Podcierałam się trzy razy,za pierwszym był taki krwisto czerwony przypominający kształt plemnika(pierwsza myśl po zobaczeniu),a dwa następne mniejsze o jaśniejszym zabarwieniu..

Test wyszedł negatywny,@ przyszła tak jak pisałam więc nie mam już na co liczyć.
Mam nadzieję,i życzę Ci tego z głębi serca aby Wam się udało,żebyś znów została mamą i żeby maleństwo urodziło się zdrowe.Wiem,że do tego potrzeba czasu,bo czas jak nic innego leczy nasze rany.Bądz dzielna

. Fakt obserwacje prowadze pierwszy cykl bo zawsze myslalam ze nie bedzie problemow. Przeciez moje kolezanki tak szybko zachodzily w ciaze jak juz chcialy ( i nie chcialy) to czemu ze mna mialo by byc inaczej... Narazie ucze sie odczytywac sygnaly (ktore tym raze pojawily sie wczesniej niz zwykle... Tak wiem ze to nic nie znaczy) ale nie zawsze jestem pewna jak interpretowac rozne sygnaly. Nie bylam w ciazy wiec jakis obcy dla mnie objaw tratktuje "podejrzanie". Dziekuje za konstuktywna krytyke. postaram sie byc bardziej powsciagliwa w opisywaniu moich "nadziejowych" objawow. 

[/url]
[/url]
Jade, dokładnie tak jak pisze Karko. O objawach ciążowych pisałaś jeszcze nawet przed skokiemNie ciazowych objawach tylko jakie mialm odczucia i moze za bardzo dalam sie wkrecic mimo ze z reguly nie robie tego. Poprostu tym razem cos sie zmienilo w moim samopoczuciu (tzn. wczesniej niz zwykle zaczelo sie ono zmieniac) wiec jakos tak wyszlo. Mimo ze mam pewna wiedze (szczegolnie na temat od poczecia do dzieci 4letnich - skonczylam Liceum Medyczne) to jakos zapomniano wspomniec o metodzie NPR. Nigdy nie prowadzilam obserwacji i jestem zielona w tym temacie. Moze poprostu tu opisuje moje male paranoje bo nie mam o nich komu powiedziec. Nie mieszkam w Polsce i nie mam tu przyjaciolki ktorej moglabym sie wyzalic na los... dlatego miedzy innymi zapisalam sie na 28dni.

Zresztą pisałam już,że zawsze czuje mdłości,piersi mam powiększone i bolące,napady głodu.. I jak nie zacznie mi się spózniać min.2 tygodnie ,albo nie zobaczę dwóch kreseczek na teście to nie uwierzę