Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

No i i okazałao się , ze nie mogą znaleźć mojej kartoteki
Mam nadzieję , że jak dojdę ( na 12.30) to juz się znajdzie i bedzie leżała u lekarza na biurku.
,uśmiałam się wczoraj z mojego MM nie lubi jak mnie coś boli, powiedziałam ze jak na @ bolą to jeszcze kilka dni i bedzie spokuj jak na ciążę to jeszcze długo bedzie mnie bolało, więć on stwierdził, ze nie chce ciąży jak ma mnie boleć, normalnie uśmiałam sie z niego, bo każde moje boleści przeżywa jakby to jego bolało, na szczęście twarda sztuka ze mnie wiec, dam radę

. Powiedział mi żebym brała Luteinę do końca , w 14 dniu po owu zrobiła test i jak wyjdzie dodatni , to dalej przepisał mi Duphaston 2 X 1 , bo stwierdził że mam niski poziom progesteronu i Luteina to za mało na podtrzymanie ewentualnej ciąży. A jak test nie wykaże ciąży , to mam przestać brać Luteinę , zeby zołza przylazła . Oczywiście nie użył słowa zołza , tylko bardziej naukowego - miesiączka. 

Dziewczyny może to rzeczywiscie nerwy . Mnie zaczęło bolec znowu , ale troszke inaczej , i nie wiem jak to napisac . Tak jakby ćmienie , z kłuciami co jakiś czas.