Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

To mnie troszkę martwi, a tym bardziej, że moimi szefami są trzej panowie i w tej firmie jeszcze nie było ciężarnej. Z drugiej strony jako producent oprogramowania dla firm (głównie kadrowo-płacowego) doskonale zdają sobie sprawę z tego co mówią na temat ciężarnych w pracy przepisy, więc mam nadzieję, że jakoś w miarę bezboleśnie dojdziemy do porozumienia. A chciałabym pracować tak długo jak to tylko będzie możliwe i bezpieczne 

Jednak dziecko najważniejsze. Nie martwię się na zapas, będzie dobrze, po prostu musi być
Jak pojawi się fasolka to obgadam z szefostwem wszystkie niezbędne tematy i dojdziemy do jakiegoś porozumienia. Wkońcu oni mają dzieci, więc na pewno mnie zrozumieją 

Dzięki za propozycje
A na razie wszystkie siły skoncentrowane na fasolce, żeby wreszcie zakiełkowała 

Post o poczatkowych objawach ciąży , a Wy o szkodliwości komputerów. hahaha. Pozdrawiam.
Ja mam w pracy monitor typu LCD nowiuteńki. Pozostałe zasady ergonomii zachowane. Ale problem w ciąży to nie tylko sam komp, również siedzenie w jednej pozycji. Takie siedzenie może powodować problemy z krążeniem krwi a przez to prowadzić do zakrzepów i naprawdę poważnych rzeczy
Dlatego taki przepis - max 4h. 

klamac i dostac, czy byc uczciwa jak wczesniej i nici z roboty?????

magdalenka, masz racje, skoro oni nie sa w porzadku, to i ja nie bede... kurde, okropne to jest:( ale mam nadzieje, ze w koncu znajde, nie po to harowalam na 2 kierunkach, zeby teraz nic nie znalezc!

- niestwty nie wiem jakiej płci.

A moje rodzeństwo to już miało z górki, z każdym kolejnym było coraz lżej i szybciej 

Ach wiecie co jak tak czytam to mam czasami takie złości na to wszystko, że szoook. Niby sie nie poddaję ale zasiwają we mnie te niektóre tematy wiele wątpliwości i potem nie wiem co mam robić. Jak maniaczka obserwuję śluz i wyczekuję tego właściwego chociaż wiem i czuję, że od środy dopiero się zacznie.... a potem niech się dzieje wola Boża :))