Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

potrzeba.

Widze ze bedzie z pod znaku strzelca tak jak ja ale nie chwalac sie wiem ze to dobrzy i pogodni ludzie
Ja bede zaczynac staranka o swoja dzidzie tzn probujemy juz teraz, ale nic na sile jak sie uda to sie uda jak nie to bedziemy dalej probowac to dopiero pierwszy raz. W sumie nie wiem kiedy mam dni plodne a kiedy ich nie mam, bo moje cykle sa strasznie nieregularne nawet do 48 dni takze jedynie po sluzie moge sie domyslac ale z tym tez bywa roznie
takze nic nam nie pozostaje jak "grac w ciemno"
Do napisanka
mi to bardzo pomoglo tzn npr
Takze zycze Ci powodzenia i mam nadzieje,ze niedlugo nam powiesz o swoich II kreskach 
Z checia zobaczylabym twoj wykres ale niestety nie jestem jeszcze zalogowana na 28 dni i nie moge. A taki wykresic mozna zaczac w polowie cyklu czy mozna zaczac od teraz i gdzie sie mierzy temperature
bo nie wiem. Atak poza tym powiedz dlugo sie staralas o dzidzie czy wcale nie ??
u mnie teraz jest dopiero popoludnie takze mam mnostwo czasu na czytanie i zapoznawaniem sie z info ale jak cos to napisze maila. a teraz mam jeszcze 3 dni wolnego bo szefostwo wujechalo na wakacje takze bede jeszcze tak z tego obczaskana
taka mam nadzieje
Najważniejsze, że zdrowe choć czasem dają mi popalić ale to tylko dlatego, że chcą być tulone przez mamusię w tym samym czasie
niestety mama ma tylko dwie ręce hihihi a szkoda - pozdrawiam i buzi dla Ciebie !!

. Czy lekaż moze już potwierdzić fasolkę, a jeśli nie to powinnam dla pewności zrobić inne badania. Trochę sie nie orientuję, co to ta beta??
A co do innych badań to na pewno lekarz da Ci jutro skierowania, założy kartę ciąży ... pytaj o wszystko co Cię zastanawia czy martwi - jak jest tego dużo to zapisz na karteczce - sprawdzony sposób i wcale nie głupi
- powodzenia i pozdrówki dla Ciebie !!

.
i mam nadzieję, ze moja radosna nowina się potwierdzi.