Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Życzę Wam mamusie cierpliwości, te ostatnie dni tak się ciągną i byle jakie kłucie to zadajemy sobie pytanie "czy to już???"
Ale już niedługo przytulicie swoje maleństwa, trzymam za Was kciuki
Dzisiaj byłam na wizycie i moje dziecię stwierdziło, że trzeci raz płci nie pokaże, bo zasłoniła pupcię rączką i tyle widziałyśmy. Pozdrawiam gorąco Was wszystkie :-))) Ciekawe co Misi powie dzisiaj lekarz :-))))
Aha zauważyłam, że zgagę mam głównie po ....... mleku. Im więcej go piłam na złagodzenie zgagi tym ona była bardziej dokuczliwa. OD 3 dni nie piję mleka i jest znacznie lepiej
Jakiś odwrotek ze mnie
my jednak odczekaliśmy solennie 8 m-cy, i zaczęliśmy starania (brałam pod uwagę więcej cykli starań bo poprzednio nam się udało w 7 cyklu dopiero) a tu udało się za 1 razem
Podbrzusze trochę kłuje, ale nic poza tym się nie dzieje z raną, jest ok.

(dziś mąż wszedł i pierwszy raz widział dzidzię, no ale za dużo nie zobaczył bo ten mój maluszek to już wielkolud i nie mieści się w kadrze, hihi).

Duzo zdrowka dla coreczki 

Całe szczęście idę jutro do gina to się dowiem może czegoś konkretnego...
oby zdrowo rosła 

gratuluję rozpakowania
Jeszcze wczoraj pisałaś na forum, a tu już jesteś po porodzie
Super!
jestem w piątym miesiącu, a prawie po mnie nie widać, ogólnie przytyłam 4 kg ale brzuszek mam bardzo mały (tak jakbym sie tylko najadła) jak nie powiem, że jestem w ciązy to nie ma szans aby ktoś poznał.... CZY TO NORMALNE, czy tak może być? bo troszkę się boję (na USG serduszko biło a dzidziuś skakał, ale następne usg dopiero 3 czerwca i ja się martwię!).