Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mamas&Papas
GRACO MIRAGE.
A czy jest tutaj może posiadaczka Maclarena Quest albo Techno XT?

Dziewczyny, a co sądzicie o polskich producentach wózków?
Ja mam XT, jestem zadowolona, szczególnie jak jadę gdzieś z Młodą autem to wtedy szybko składam, rozkładam i wjeżdżamy wszędzie. Ale na spacery wolę spacerówkę Mutsiaka Transportera, zdecydowanie!
Dla nas parasolka ma być drugim wózkiem właśnie - na wyjazdy. Z Murą się nie rozstaję, bo jeździ się nią komfortowo, tylko ciężka jest i po złożeniu zajmuje dużo miejsca, a trzeba gdzieś jeszcze walizki spakować.
Może znajdziecie informacje dla siebie.
rumba - byłam dzisiaj w sklepie po kilka rzeczy dla maluszka i spojrzałam na tą spacerówkę z Vectora.. jak na moje oko jest zdecydowanie mniejsza od Enzo.. chociaż nie mierzyłam jej centymetrem..
nasz wózek już czeka do odbioru w sklepie, ale będziemy odbierać prawdopodobnie 7 sierpnia jak ściągną mi pessar.. jak będziesz potrzebowała wymiarów, albo więcej informacji to z chęcią wtedy opowiem :)

na miejscu nikogo nie było , widziałam tylko zakład produkcyjny cześci krawcowe i b. nie grzecznego syna 2-letniego właścicieli .Po pół godz. zaczęli sie zjeżdżać, i tak wózków nie było do pooglądania przy mnie je składali (dziwnie ) i tak dzieciaki prawie jazda po ziemi , nie wiem jak z obciążeniem sama rama bardzo nisko , mały kosz, nie wykończone , dziwny materiał obiciowy , dziwne kolory jakoś tak niby to co necie ale bez szału choć gondole rozmiar ten sam to mniejsze niż w tako , i reszcie,, na foteliku po zdjęciu nakładki dla noworodka plastik a na nim materiał bez pianki,niczego !!!! pasy dziwne, pani na dzien dobry ostrzega o ruszających sie elementach i to normalne może wyblaknie ale po 3 latach może wykręci śrubka ale ona rentgenem nie jest .
nie mowiąc o reszcie którą tez muszę zacząc zbierac systematycznie

ło mamo
wygooglałam ten wózek, jeśli chodzi o wygląd to jest zajebisty, tak samo jak cena ;)