Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

to poczujesz, że Ty masz taki sam problem jak on...a może kiedyś zaczniecie bezstresowo podchodzić do każdego zbliżenia- to daje najwięcej radości! Bo nawet, jeśli...to czy jest coś piękniejszego, niż owoc prawdziwej, czystej miłości!?

, jeśli służą właśnie okazaniu oddania i miłości, są czymś nieczystym. Trudno oddzielić motywację, jeśli tak się kochamy w okresie płodnym: czy to wynika z unikania poczęcia, czy z tego, że tak właśnie chcemy się kochać, z tym się zgodzę, ale w okresie niepłodności? Czasem się zastanawiam, czy nie za głęboko jednak sięga kontrola pod nasze kołdry? 

Z jednej strony człowiek oczekiwałby jasnej reguły, z drugiej zaś budzi się wątpliwość, skąd legitymacja, by właśnie aż tak szczegółowe reguły ktoś ustanawiał?
Nie wiedziałam, że KK poszedł aż tak daleko... i chyba będę musiała sobie zafundować długą rozmowę na ten temat z kimś kompetentnym...bo moim zdaniem w tym temacie zaciera się już granica między najważniejszym przykazaniem, a prawem
...ale to już takie moje, może niesłuszne wnioski

oczywiście piszę to pół żartem
? a przecież, wiara poszukuje rozumienia, czyż nie? to, że pytam o sens i podstawę reguł, nie oznacza, że kwestionuję je co do zasady. Raczej, że chcę zrozumieć, a mało kto potrafi to wytłumaczyć w sposób, który miałby ręce i nogi.

ale od czego ma się przyjaciół
Być może dlatego, że właśnie w ten obszar KK wszedł niebezpiecznie daleko...
) na temat pozycji i technik dozwolonych i zakazanych? 

Wy też dajecie jakieś znaki mężom, że z seksu nici?

ciekawe, czy inne komunikaty też sobie tak oznajmiają? np. jestem wkurzona - chodzę nieuczesana, mamy do zapłacenia rachunki - rzucam talerzami, itp.