Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

) a metodę postanowiłam wypróbować po kilku latach stosowania pigułek w celu "uregulowania cyklu" bez żadnych rezultatów. Może inaczej - rezultatem był niemożliwy wzrost irytacji, obaw i niewiadomo czego jeszcze. Po spotkaniach z kolejną panią ginekolog, która na moje szczęście okazała się jednocześnie nauczycielką NPR, stwierdziłam że teraz mogę spróbować nawet mierzyć temperaturę (to była właściwie ostatnie szansa na "spokój duszy") i to była własciwa decyzja. Poznałam swój organizm, uspokoiłam się i przy okazji...mój cykl stał się bardziej regularny (o dziwo).
bądźmy zwolenniczkami pozytywnego propagowania NPR ...

owszem masz wieksza ochote bo tak to jest urzadzone ale dlaczego? Zeby dzieci byly - pierwotny cel jest taki nie inny. Przecze swojej plciowosci i temu ze jestem plodna wuasnie w te dni stosujac srodki anty - bo mi to ze jestem plodna i moge miec dziecko nie pasuje, bo nie chce, nie moge sobie pozwolic na dziecko...
a on zawsze jeszcze dodawal ze najpiekniejsza jest ta odpowiedzialna - odpowiedzialnosc to jest klucz 
Tu jak w prawie karnym - o wszystkim decyduje zamiar, he he.

bez przesadyzmu. Trochę wykroczyłyśmy za ramy czystego NPR a wkroczyłyśmy w swere Naszych odczuć i wyznań.