Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
hejka laski :) jestem tu nowa i jeszcze nie potrafie sie tu odnalezc ale mysle ze wy mi w tym jakos pomozecie ...po przeczytaniu waszych kilku postow mysle ze spotkam tu wiele ciekawych osobek :)
z tym czasem zostawiam moc caluskow i gorace pozdrowki dla wszystkich!!!!!!!!!!
......mysle ze jak narazie zostane przy obserwacji ....ale na sam poczatek musze sie odnalezc tu ...bo obecnie wydaje mi sie ze panuje tu straszny chaos
...a Ty dlaczego tu jestes ten obrazek ktory widnieje pod Twoim komentarzem oznacza ze jestes w ciazy ??
o matko.. co za portal, nie dość,że płatny, wszystko jest świńsko różowe, a eksperci to jacyś fanatycy z termometrem zamiast komórki w torebce i katolickim zapałem niesienia kaganka... no ale,ale.. mogę mieć niezliczoną ilość wykresów, którymi podzielę się z bogu ducha winnymi przyjaciółkami. Nie lepiej mieć swojego dobrego ginekologa i nie histeryzować na swój temat ???
Witajcie dziewczyny - widze, że nas "świeżynek" przybywa :) Dziś ma dojśc mój fachowy termometr owu - już nie moge sie doczekać :)
tak na marginesie jussi....mysle ze ten portal dotyczy kazdej kobiety nie zaleznie od klutury pochodzenia czy czegokolwiek innegi ..i kazda z nas znajdzie tu cos dla siebie ...i rowniez Ty jussi..mozecie rozmawiac na kazdym innym, bezplatnym forum:)

żebym się wypisała

i mam nadzieję zostać tu dłużej.

. Nie ukrywam, że strasznie mnie to już załamuje. Lekarze twierdzą że będzie dobrze, ale ja tracę już wiarę.