Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
przepraszam, jakoś nie zauważyłam Twojej odpowiedzi, wizytę miałam po napisaniu poprzedniej wiadomości, a przed następną @ lekarz szybko odpowiedział, że jeszcze może tak być, ale patrząc na grube endometrium spodziewa się, że @ będzie już normalnej obfitości. w sumie tak rzeczywiście było- normalne krwawienie, ale w porównaniu z moimi sprzed ciąży to lekko, łatwo i przyjemnie :-) czy ten cykl będę "normalny" dopiero się przekonam :-) mam wrażenie, że owu chyba już mogło w ostatnim cyklu wystąpić, ale fl strasznie krótka... lewka - a mówiłaś o tym swojemu lekarzowi? szczerze to nie rozumiem, czemu oni nas tak czsto zbywają i nie chce im się udzielać podstawowych informacji - wiem że u kazdej kobiety to moze wyglądac inaczej, ale powinni nam mówić czego możemy sie spodziewać w czasie około ciązowym...tak myślę
A może dawka 100mg na dobę podjęzykowo jest zbyt mała żeby AŻ blokować owulację? Nawet na ulotce luteiny jest napisane, że ułatwia uwolnienie komórki jajowej...Ehh, ja już totalnie zgłupiałam i nie wiem komu mam zaufać :/.