No widzę że tu większość pań uzdolniona artystycznie... Ja natomiast uwielbiam rower, a teraz próbuje sił z rolkami (wciąż się hamować ucze z różnym efektem ). Lubie też robić zdjęcia, również sobie pomimo że na 90% wychodzę beznadziejnie . No i jeszcze ciągnący się miesiącami travian.
Piękne prace dziewczyny , fajnie ze w dzisiejszych czasach jest jeszcze czas na własne twórcze hobby. Ja ostatnio zajełam sie papierową wikliną . http://rekodziela.pxd.pl/thumbs.php?ida=1017
Pozwolę sobie odgrzebać temat Uwielbiam dziergać. Nauczyła mnie babcia, bardzo dawno temu, i tak już zostało. Robię na drutach nałogowo, wydaje mi się wręcz, że sama czynność jest ważniejsza od efektu końcowego. Właściwie okrągły rok coś tam sobie dłubię Ostatnio odkryłam świetną stronę - Ravelry Znacie? Oprócz tego, że jest masa wzorów, można też sobie dodawać swoje projekty z opisem - co, dla kogo, z jakiej włóczki robimy. Można też wrzucać zdjęcia ilustrujące postępy Polecam wszystkim dziergającym. Wsiąkłam wczoraj i oderwać się nie mogę...
haaaaaa, a ja maluje, rysuje, szkicuje i projektuje wnętrza :) I jest to moja wielka pasja :) Są okresy kiedy jestem bezpłodna artystycznie, nie mam czasu na malowanie ale jak mnie już najdzie to huuuuu huuuuu :) Nie wiem czy uda mi się pochwalić moimi dziełami bo niestety słabo z umiejętnością wklejania zdjęć :) Jak się chwalic to się chwalić:
a ja lubię komputery... począwszy od ich składania, przez tworzenie stron www, po wyszukiwanie ciekawych programów komp. Ot takie lekko męskie hobby. Prowadzę społecznie zajęcia z informatyki i na całą grupę mam tylko dwie dziewczyny.
katy222 ja tam wiem czy męskie też skończyłam m.in. informę i mam firmę projektującą grafikę dla internetu i do druku i sklepy internetowe. jednocześnie fakt na informie mało u nas kobiet było
Hej, kobitki interesuje mnie temat scrapowania, nie wiem gdzie poszukać info o skrapie krok po kroku jakiś kursach itp. Czy któraś z Was zna tętechnikę ? I jeszcze czy haftem matematycznym jakaś kobitka się interesuje ? Monia
Witajcie . ja zajmuję się rekodziełem, wyrobem bizuterii. to wspaniałe lekarstwo na chandrę zimową ;) Zapraszam do naszego Galeryjki Biżuterii, prezentuję tam ręcznie wykonane prace, według autorskiego projektu www.galeryjkabizuterii.pl