Ech, bardziej dobitnie się nie dało o tym płaceniu za rok i już!
DamazyJa mam tylko jedno pytanie- czy dostanę gwarancję, że jak dajmy na to zajdę w ciążę w pierwszym miesiącu płatnego używania 28 dni, to po ciąży (jak już będę chciała wrócić do pomiarów) odzyskam swoje pozostałe 11 miesięcy użytkowania aplikacji? Czy przepadnie możliwość użytkowania, a tym samym pieniążki?
Damazy to super, trzymam Cię za słowo I widzę, że nie tylko mnie ta wiadomość ucieszyła. Zauważyłam, faktycznie hula szybciej. Co zrobiłeś? Niech tak zostanie!
Jutro ciąg dalszy. Nie udało mi się znaleźć więcej. Zaczynam cykl i potrzebuję narzędzia do liczenia długości minionych cykli (bez pełnych obserwacji). :-)
Amazonka ja tez bym chciala cos takiego bo mam daty @ spisane z kilku lat. takie wpisanie dat i srednia arytmetyczna to w kalendarzyku ale dla mnie to ciut za malo juz teraz.
Damazy - dobra wiadomosc o tym zamrozeniu na okres ciazy ale wiesz klamke mozna by jeszcze podniesc i drzwi otworzyc i bys o tych 2 platnosciach pomyslal :) w zamian babeczki by reklame z pewnoscia zrobily na forach ciazowych i w gadulcowych opisach, pomysl czy nie warto
oj Amazonko moglabys przynajmniej cicho siedziec reklama bedzie jeszcze lepsza bo kazda z nas opisze pozytywne wrazenia :) zreszta reklama dzwignia handlu a podzial platnosci mysle ze przyciagnie wiecej uzytkowniczek, nawet biorac pod uwage to co dziewczyny ktore znam z 28dni pisza
ja wlasnie wrocilam padnieta z negocjacji(pomyslnych ach!)u klienta. zagladam na chwilke, patrze, a tu gadanie az wre.
wiesz co Damazy, podziwiam Cie. za cierpliwosc do babeczek. ja jednak chyba latwiej sie dogaduje z facetami:) taki kierunek studiow mialam - meski. chociaz teraz na ASP tez mile babeczki sa. ale jak widze tu ten grad pytan i prosb i w ogole..to ja po drodze wyszlabym z siebie i stanela obok, a Ty jeszcze poczucie humoru masz.. szacuneczek dla Ciebie również
chociaz kochane kobietki czuje sie na tym forum coraz lepiej i to mimo tego ze przez moj pracoholizm musze siedziec wciaz dluzej i dluzej przy kompie, to odkrywam nowy nalog forum 28dni i npr;) to sie zaczyna robic jakas perwersyja..
Vicky - po tym jak moj gin poparl wykresowanie to dalej bede spala z termometrem przy lozku i gmerala masz racje to juz jest nalog hehehe tylko dalej optuje za tym zeby rozdzielone koszty byly hihihi
Damazy - wracam do problemu z moja przeglkadarka aol - od wieczora 28dni smiga jak znalazl wlasnie na aolexplorer, na ff straaasznie wolno sie laduje a tu nawet jak 4 wykresy otwieram jednoczesnie to kilka sekund i ready, czyli to nie jest do konca wina przegladarki. moze to zasluga i tych przerw na aktualizacje a moze po prostu mniej "juzerek", w kazdym badz razie
a ja mam pytanie, czy moznaby dodac w "obserwacjach zewnetrznych" - "wyglad sluzu" - okreslenie brunatny, bo mi tego brakuje. no i nie wyswietlaja mi sie godziny mierzenia temperatury i moje nazwy cykli, co mi troszke utrudnia przegladanie ich
UWAGA bede chwalic (i oby nie przechwalic!!!!!) - wszystko smiga jak burza, pod AOL znowu moge znowu miec 10zakladek z wykresami i nic sie nie zawiesza i pieknie sie laduje- Damazy zeby juz tylko tak zostalo!!!!!!!!!!
Damazy na aol znowu padlo... widac jak wiecej osob wlazi to tak sie dzieje. do 9 bylo gitarka a teraz zostaje mi juz tylko ff no i tu lazi tez wolniasto
Damazy juz jest super wszytsko co mialam zaznaczone na wykresie jest. Juz nie musze kompbinowac z lekkim krwawieniem i plamienie zeby takm jakies zamiany robic bo jest ok. W ogole jest super juz.
ja niestety Damazy troche pogorsze Ci humor , wpisałam komentarz pod własny wykres . Ponieważ długo ładowała , nacisnełam drugi raz , no i mam 2 takie same wypowiedzi. Chciałam jedna usunąć , bo jest taka możliwosć z boku ale wystąpił mi błąd 500 . I druga sprawa , o której już pisałam , nie zapamiętuje nadal mojego hasła na komputerze , za każdym razem muszę sie od nowa logować . A co do śmigania , to dzisiaj jeszcze nie sprawdzałam , ale wczoraj przed północą było rewelacyjnie , obleciałam wszystkie wykresy przyjaciółek.
pisło, że przystosowany pod inne przeglądarki niż IE a jak na razie tylko na tej przeglądarce nie mam większych problemów. Na Firefoxie dzieje się tak jak u MONY ładuje tekst a potem zostaje pusta strona i muszę odświeżać :(( Hasła nadal nie zapamiętuje na kompie na IE, bo na F jest wpisane ale nie przechodzi tak jak na starej wersji28dni zaraz do wykresu :( Dlaczego jeśli zrobię bierząc wykres wyskakuje mi ten pierwszy który zakładałam a nie ten z na którym obecnie bazuję? na starym 28 nie było z tym problemów :((
Damazy mi strasznie przeszkadza to ze link biezacy cykl pokazuje mi najstarszy wykresik, a chce by to byl biezacy!! bo kilka razy dziennie wlasnie ten link klikam. i zeby na liscie cykli (moich) pokazywaly sie opisy-chociaz poczatek, a na liscie cykli przyjaciolek- daty- bo ladybird aby znalezc mojaktualny musiala przeszukac wszystkie..
Damazy a ja tak sobie mysle ze moze jakbys juz sie uporal z niektorymi rzeczami technicznymi to daloby sie w WIKI oprocz tego kwasu foliowego wrzucic jeszcze kilka lekow? dzisiaj spedzilam ponad godzine szukajac rzetelnych informacji na temat ciazowych wspomagaczy a przeciez duzo latwiej byloby zebysmy mialy to wsyzstko na miejscu. Poza tym mozna by tez w wiki wrzucic normy wynikow hormonalnych, bety czy nawet naszych mezowskich badan.
Nie wiem co na to inne uzytkowniczki no i oczywiscie Ty wiec czekam na opinie :)
vicky oj ty malago :)) no co Ja na to poradzę, że akutalny masz w środku a czytać nie potrafię to na chybił trafił leciałam po każdym od początku :))
Najciekawsze jest to, ze niektóre laseczki aktualny mają na górze inne na dole a ty pośrodku - dlaczego tak jest ? :( nie można zrobić aby serwer zapamiętał ten na który wchodzimy ?
nie złoszczę się, nie złoszczę się ...................... wrrrrrrrr
mona podeślij mi namiary na tą sytuację. ladybird76 zgłupiałem :) podeślij mi troche screenów na email :) vicky80 dzis bedzie poprawka AniaM przedyskutujcie to :)
Złociutkie, podsyłajcie mi screeny - ułatwia mi to bardzo pracę :)