Tabalugo droga ja mówiłam tylko w kontekście użycia jednostronnego słów bałaganiarz:) gdzie tam było słowo hitler?? halo, to juz zbyt daleko idąca nadinterpretacja POKÓJ
nie sądziłam, że moja wypowiedź wywoła taki odzew i dyskusję. nie zadałam pytania w tamtym wątku, bo często nikt nie odpowiada w starych wątkach, a na innych forach nie ma takiego zakazu, żeby ściśle trzymać się już raz założonego wątku. zwykle panuje zasada: nowy wątek = zainteresowanie innych forumek = odpowiedź tych, które mają coś do powiedzenia... na tym forum jestem rzadko i napisałam mając nadzieję na odpowiedź a nie na ochrzan :)
zadałam pytanie a tu zamiast odpowiedzi, odesłanie mnie do wątku 28 "stronicowego", w którym odpowiedzi na moje pytanie nie ma :) no i oczywiście wymazanie mojego pytania po 3 minutach... to forum jest po prostu do d... dzięęęękkii!!
Jeśli zadałaś pytanie w złym wątku to pytanie zostało wymazane i zapewne przeniesione do tego "poprawnego" To nie forum jest do dupy,to wina osób,które nie chcą poświęcić 5 minut aby znalezć odpowiedni wątek i robią nie potrzebny bałagan
Z tego co widzę, Twoje pytanie jest w odpowiednim wątku. Jeżeli ktoś będzie znał na nie odpowiedź - na pewno jej udzieli. Chociaż prawdę powiedziawszy, po tej wypowiedzi uważam, że nikt nie powinien być na tyle uprzejmy.
pytanie zadałam w dziale pytanie/odpowiedź, bo jako niezalogowana tylko tu mogę (prawda), moderator nie wyjaśnił mi, że tam umieścił moje pytanie, tylko mnie tam odesłał, po czym od razu skasował wątek... przepraszam, ze się uniosłam, ale się wkurzyłam po prostu, bo szukam odpowiedzi i mialam nadzieje, że ktoś mi tu pomoże... pytanie jest w waszych :poradach prawnych: jeśli znacie odpowiedź będę wdzieczna... p.s. życie też potrafi byc czasami do d... ;)
hehe, bo z reguły jestem grzeczna, ale przez pewne problemy natury damsko-męskiej, jestem tak rozstrojona emocjonalnie, że unoszę się czasem bez powodu :) widzę, że p. Teorka odpowiedziała, ale dopisała "tak myślę ale nie jestem pewna czy faktycznie tak to jest', więc na bank nie wiem... :)
Oj tam, oj tam. My Kobiety musimy się czasem pociskać. Wychodzę z założenia , ze i pokrzyczc trzeba i nogą tupnąć bez powodu. Grunt to sie pozniej przyznać do tego, ze może nie powinnysmy sie tak zachowywać
Niezalogowana: No pewnie, w takim razie po co takie fora? :)
Może nie zauważyłaś, że nie jest to forum "porady z zakresu prawa pracy i ubezpieczeń społecznych", wątek ma charakter samopomocowy, użytkowniczki same sobie odpowiadają, jeśli dysponują odpowiednią wiedzą. Nie mamy eksperta od tego.
eksperta nie mamy..co nie znaczy że wśród nas nie ma pani z ZUSu (i Krystyny z gazowni też na ten przykład) co jest w stanie udzielić kompetentnej odpowiedzi.
o to chodzi, olimpijko, właśnie na to liczyłam, kiedy znalazłam to forum :) wiem, ze mogę spytac ZUS, prawnika, ginekologa, na temat nurtujących mnie pytań, przestudiować fachową literaturę... każda z nas może, a jednak zaglądamy do takich forów, szukamy osób, które mogą znać odpowiedź, mają doświadczenie, etc.