Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

codzienność go po prostu nie kręci, choć jak widzę potrzebuje tego ciepełka i stabilizacji jak każdy
 . A tak na poważnie to myślę, że narodziny dziecka to kolejna wielka zmiana w jego życiu i naprawdę potrzebuje czasu. Myślę, że trzeba by mu dość często powtarzać coś typu "kochanie, zaczekam", w końcu się wkurzy i zapragnie żony znów
. A tak na poważnie to myślę, że narodziny dziecka to kolejna wielka zmiana w jego życiu i naprawdę potrzebuje czasu. Myślę, że trzeba by mu dość często powtarzać coś typu "kochanie, zaczekam", w końcu się wkurzy i zapragnie żony znów  .
.

a jesli problem jest na tyle złożony na ile mnie sie wydaje, to różne gierki i zaloty na niewiele sie zdadzą. Ja bym szukała pomocy z zewnątrz. No chyba, że jesteś Wicco aniołem, tudzież istotą aseksualną... albo że bedziesz w stanie dla innych zalet swego małżonka zrezygnować z seksu. Istnieje też możliwość, że facet ma naprawdę problem od strony fizycznej... Moja znajoma wyjechała w góry ze swoim nowym facetem miał to być super gorący weekend, pierwsze wspólne seksowanie i sie okazało że miał ogrome problemy z erekcją. Przez dwa tygodnie nie kochali sie w ogóle. Jak próbowała o tym porozmawiać to stwierdził, że ona go nie kręci. (Tak jej powiedział) więc różnie bywa z tym co mówią faceci.
 a jesli problem jest na tyle złożony na ile mnie sie wydaje, to różne gierki i zaloty na niewiele sie zdadzą. Ja bym szukała pomocy z zewnątrz. No chyba, że jesteś Wicco aniołem, tudzież istotą aseksualną... albo że bedziesz w stanie dla innych zalet swego małżonka zrezygnować z seksu. Istnieje też możliwość, że facet ma naprawdę problem od strony fizycznej... Moja znajoma wyjechała w góry ze swoim nowym facetem miał to być super gorący weekend, pierwsze wspólne seksowanie i sie okazało że miał ogrome problemy z erekcją. Przez dwa tygodnie nie kochali sie w ogóle. Jak próbowała o tym porozmawiać to stwierdził, że ona go nie kręci. (Tak jej powiedział) więc różnie bywa z tym co mówią faceci.          

JAkby nie było oczywistością, że związek bez wiezi fizycznej nie przetrwa

Że to nie jest normalne (bo naprawdę nie jest), że chcesz być szczęśliwą, pożądaną kobietą.