piekna dzis byla!!!!:D naprawde a ja caly dzien przed kompem hahaha ciekawy jaki bedzie weekend!? pije winko-na endo-ups chyba to nie o tym watek hahahahahahha humor mi dopisuje i swietnie sie bawie:D zapraszam do nas na przyszly weekend, kamerki, panterki i inne sprawy hahahaha
się nazywa tsunami a nie fala !! Dzisiaj jadłam niezłe sushi ,trochę za suche było ,ryż mi w aparat powchodził. Jak wróciłam do domu zobaczyłam śluz ,ale nie był płodny Chyba go już nie ujrzę
ja pierdziele dziewczyny ale wy powalone dzisiaj :D poziomka latacie tak jak koty z pecherzem :D robicie tylko przeciagi i trzaskacie drzwiami - troche kultury :D
Wyłałam Z do I ale jakoś nie mam ochoty na dunga dunga z resztą nic mi sie dzisiaj nie chce ..To chyba leń.
<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 03.08.12 22:08</span> kami nie przesadzaj a Ty z kontrabandy czy jak ?? My tu o dupie marynny przyszłysmy pogadać a Ty jk zawsze zamęt siejesz ! Jak chcesz sie wyzywać idz na "starajace się" O !
no wiesz co corke tak wykorzystywac od tego masz meza kochana albo mnie ewentualnie hehehe:D:D no wiesz kami latamy tak z forum na forum gdzie nas przeniosa- ROZUMIESZ HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA
Treść doklejona: 03.08.12 22:09 dokladnie ja widzialam ze na starajacych sie jest temat JECHANIA NIE NA TEMAT wiec tam mozesz sie udac hahahahahahahahahahaha no u mnie juz troszke ciemno.....w oczach tez hahaha zartuje!:) za malo wypilam
foty z okna zarezerwowane sa dla przedniego towarzystwa nie rozdaje ich byle komu :P wiec soras ale nie koniecznie :P ja dzisiaj siedze i tak zacieszam ze moje dziecko mowi ze zawola pogotowie tylko po co jak ma lekarza w domu?? :D
<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 03.08.12 22:10</span> Kami w takim razie dawaj jakies hardcorowe foty wiesz takie robale itp :)
<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 03.08.12 22:16</span> Dasz rade ma sznureczki wiec mozna pokombinowac :) my przyjedziemy Ci pomoc :)
cały lipiec ma być zajebicie słoneczny ,aż się zarumienisz mówię Ci :D W czerwcu serio różnie bywa .Ja miałm koniec lipca i nie żałuje ,pogoda dopisała,lepszej nie mogłam juz mieć
ja tam wcinam oprócz tostów tylko suchary bo mam jedynki za długie i chce je stępić trochę hahaha przy okazji schudnę do 50 kg bo waże 51 i pół i czuje taki balast straszny