Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
)
na ten przykład...byloby miło...
Mod zgodził się na wątek "staraczek po 30tce" gdzie walka toczyła się w analogiczny sposób czyli " nie chcecie to nie wchodźcie" "zostawcie nasz wątek w spokoju" "możecie sobie same chodzić na starajace się a my chcemy mieć staraczki po 30 do gadania o pierdołach". I finał jest taki, że któraś tutaj z dziewczyn, w tej dyskusji zadaje pytanie po co ktoś kto ma 30 lat wchodzi na wątek dla "starających się" jak ma wątek dla dziewczyn po 30tce - czyli nowe osoby już nie sa zorientowane co i dlaczego i upada argument "jak chcecie to nie wchodźcie". Mało tego w głównym wątku dla" starających się" poza chuchaniem na tempusię można było wyszukać naprawdę cenne info. A teraz mamy "staraczki po 30 - hydepark" i "starające się" w przeważającej ilości z postami o dupie maryni...A przypominam, że to jest portal można powiedzieć "specjalnego przeznaczenia" więc robienie z niego śmietnika jak to jest na innych jest po prostu pogwałceniem głównej idei, ze się tak wyrażę. A wątków pogaduszkowych jest przecież też wystarczająco dużo i też są podzielone na konkretne tamaty, po to, by każda dołączająca do portalu osoba mogła się łatwo odnaleźć. Nikt nikomu nie chce robić na złość przecież.
stad moj komentarznie mam potrzeby kontroli kto gdzie pisze w ktorym trymestrze, moge pisac dziewczyny i kobiety w roznych, jak kto chce
reakcja starszych forumowiczek jednak mnie przeraziła swoja intensywnoscią, rozczarowała nieco...

Skoro dziewczyny mają potrzebę podziału na trymestry ciąży - to dlaczego nie mogą?

Ale co za konstruktywna i wiele wnosząca wypowiedź

swoją energię skupić na czymś przyjemniejszym i ważniejszym ;) Nieprawdaż?

Do rozmowy o takich bzdetach nie da się wiele wnieść :p

Wiedziałam,że przyjdą wszystkie Licha, Sushi, Szczypty i inne ;)

a ja sie chyba rozplacze, zostalam pominieta
MrsHyde - wpisy już usunęłam, co by nie zaśmiecać.

Licho - dziekuję :) ale widzę, że tam już inne dzidzi potrzebuje pomocy - to nie będę się wciskać. Oj dużo tych chorych dzieciaczków niestety.
A które miałam zostawić? Rety ja się chyba nie nadaję na fora ;)
Trzymajcie się kobitki :)