Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Czerpiesz wiedzę historyczną ze źródeł akceptowalnych przez KK, który w naszym kraju od wieków zajmuje się polityką, Tosia.
Podaj przykłady, kiedy nie ratowało się obojga? Podaj fragment rzeczonej ustawy, który pozwoli zabić matkę?
chcesz kraść - to kradnij (...) Twój WYBÓR! Masz ten WYBÓR!
Zupo, tutaj to się trochę rozpędziłaś, bo kradzież to przestępstwo, złamanie obowiązującego prawa. Patrząc w ten sposób, nawet po zaostrzeniu przepisów antyaborcyjnych masz wybór.
Dla mnie święty jest Bóg, ja modlę się do Boga, nie instytucja kościoła do u której należą księża.
Gdybym napisała, że wierzę w kościoł
Pytanie co na temat aborcji sadza katolicy nie zaliczajacy sie do tej grupy pisanej przez duze "k".
Odpowiedź w iście chrześcijańskim stylu, jeśli się z kimś nie zgadzasz, obraź go. Brawo.
Może tę "wojnę" religijną moderator powinien gdzieś przenieść.
Pol roczku minelo jak jeden dzien :)
- no nie przesadzaj, nie jest gruby ;) W 3 miesiace 1,5 kg tylko przytyl, wiec niedlugo sie wyciagnie ;) Ale klocek
no nie przesadzaj, nie jest gruby ;)
- 8,5 i cos 68 a glownie 74 :) Nie, nie mówię że gruby. Tylko że ogólne duży.
Wygląda mi tu na 8-9 kg i ciuszki 74. Dobrze zgaduję?
8,5 i cos 68 a glownie 74 :)
a Livii to chyba się musiało autentycznie przykro zrobić, bo już nieraz czytałam, że zarówno Gaja, jak i Mikołaj jej nerwy trochę swoją wagą szargają.
Kurka, Marion, jak można nazwać czyjeś dziecko "klockiem"?
A wiesz, że ja dlatego "ooo" pod zdjęciem Paulinki nie dałam, bo dla mnie komentarz był niefajny, ale myślałam, że już przewrażliwiona jestem.
I tak na marginesie Marion, to synek Madzik wydaje mi się właśnie taki normalny wagowo - Twój to szczypiorek raczej :)
Klockiem potocznie określa się coś dużego
może trochę brutalne porównanie ale zobaczcie do jakiej sytuacji doprowadziła Europę poprawność polityczna. co się dzieje w Calais?