Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Scorpi, jeszcze konkretnie ad tego specjalnego pojemnika, to chyba chodziło o ten perforowany kapturek lub gumkę, tak, że zamiar poczęcia zostaje zachowany.
Mysle ze gdyby katoliczka chciała to znalazłaby dobrego księdza który by sprawę rozumiał
Zapraszam do dominikanów, myślę że byś się mile zaskoczyła (jakbyś w ogóle chciała).
Poza tym- a może przede wszystkim- tym tekstem odniosłam się do gumek na nasienie perforowanych lub bez, a nie do masturbacji.
To coś na zasadzie, że Wy nie chcecie mówić, że masturbacja jest zła bo uzależnia bo dla Was to skrajność, dla mnie skrajnością są takie przypadki o jakich piszesz Sapphire. Dotia, parę stron wcześniej w wątku "przygotowanie do starań" napisałaś,że " orgazm nie jest odruchem tylko celowo wywołaną reakcją na konkretny bodziec", będę wredna i się przyczepię , bo nie do końca mogę się tutaj z Tobą zgodzić Otóż, orgazm może być wywołany u danej osoby świadomie i celowo, aby osiągnąć kolejno stan podniecenia i euforii, ale z drugiej strony pobudzanie się i orgazm mogą być nieświadome, odbywające się czasie snu na przykład. Istnieje też bardzo uciążliwe schorzenie (choroba), nazywana Syndromem Permanentnego Podniecenia Seksualnego, gdzie człowiek nijak nie ma wpływu na swoje ciało i przeżywa orgazm raz za razem (rekord to 200 orgazmów w ciągu dnia!) nie pobudzając się celowo w żaden sposób.
Właściwie jeszcze nie słyszałam żeby z masturbacji było coś dobrego, nawet nie jest to aż tak dobra zabawa jak alkohol, jedzenie czy seks
Po za tym dla mnie to takie nie męskie, masturbować się na zawołanie do pudełeczka.
szczerze to już się zaczęłam gubic o co w niej tak naprawdę chodzi, czy w końcu robić te badania nasienia przed staraniami czy nie