czesc pewnie oprocz mnie znajda sie tutaj osoby, ktore graja w rozne konkursy w internecie z nagrodami duzo firm czasami cos zorganizuje jak macie jakies fajne to podajcie :)
TOLUNA - w prawdzie to nie sa konkursy ale za odpowiadanie na ankiety sponsorowane i po uzbieraniu odpowiedniej ilosci punktow mozna otrzymac przelew paypal na 50zl lub bon 50zl do smyka (ponoć od momentu zgloszenia ze uzyskalo sie punkty bon idzie ok 2m-cy)
znacie jakieś sprawdzone miejsca gdzie mozna upolowac jakas fajna nagrodę - dla rodzica, dla dziecka?jakies konkursy albo akcje promocyjne? podzielcie sie wiedza
Tutaj macie fajny konkursik, przy czym trwa on tylko do jutra, więc trzeba się pospieszyć. A warto, bo do wygrania każdego dnia jest m.in. empeczwórka i darmowa muzyka do ściągania z sieci;) Jedyne, co trzeba robić, to odszukiwać rysunkowego Stefana:)
Hej znalazłam konkurs na facebooku. Do wygrania jest gra planszowa, a raczej układanka dla dzieci Adamigo. Trzeba napisać historyjkę do prezentowanej układanki. Układanka jest dla dzieci w wieku przedszkolnym i wyżej więc może jakieś mamusie będą chętne do wzięcia udziału;)
Słuchajcie, tu jest fajny konkurs: www.modanazdrowiekonkurs.pl. Ja się czaję na rower:D Ogólnie trzeba się zgłosić na stronie i zbierać jak najwięcej ludzi do rodziny konkursowej. Najliczniejsze rodziny wygrywają. Myślę, że szanse na wygraną są duże, bo jest aż 110 nagród głównych i 40 pocieszenia. Jak wypełnię wszystko to zapraszam do mojej rodziny;)
Znalazłam taki konkurs – robi go Ministerstwo Środowiska. Zasady są proste – trzeba wrzucić fotkę zabawki ze śmieci, odpadów i zbierać na nią głosy. A można wygrać Nexusy 7, mało głosów nawet trzeba mieć.