Amazoneczko czegoz wiecej? wiele wielokrotnych,hehe ;-) a tak serio gratuluje:) ciesze sie ze sie powoli "docieracie"..bezbolesnie, a wrecz przyjemnie:)
Amazonko nie przesadzaj z tym niedoświadczeniem! Już masz ładnych kilka razy za sobą, wiec co tu mówić o niedoświadczeniu. 2 lub 3 -miesięczna mężatka nie jest doświadczona? Masz nawet w niektórych obszarach więcej doświadczenia niż inne doświadczone kobiety...ja nigdy nie używałam żelu
HHmm.. nie krępuj się, szkoda sznurka! Naprawdę polecam pozbycie sie pruderii w kontaktach intymnych z ukochaną osobą. Nie dość, że mało macie na to okazji, a jeszcze pielęgnować jakies zahamowania, to byłoby nie teges. Sugeruję puszczenie wodzów wyobraźni i realizację pomysłów wybranka :) Chyba, że godzą one w twoje poczucie smaku, godności itd. Ale jeśli sama w skrytości ducha o tym marzysz, to odwagi dziewczyno!
Ania nie bądź kąśliwa i nie łap za słowa, napisałam pytanie do Amazonki czy ją ten żel nie krepuje, bo wyobrażam sobie , akcja miłosna w pełni, a ja wychodzę żeby sie posmarować, ja jak jestem podniecona to jestem wilgotna i tyle a Ty Ania zawsze szukasz dziury w całym , że też ci się to nie znudziło, uszanuj poglądy innych a nie ciągle je negujesz.
"akcja miłosna w pełni, a ja wychodzę żeby sie posmarować," wybacz zuza ale wcale nie musisz wychodzić "jak jestem podniecona to jestem wilgotna i tyle" no widzisz ale nie wszyscy mają tyle szczęścia my używalismy żelu KY bardzo fajna sprawa delikatnie bez skrepowania niezwykle miłe odczucia polecam musicie spróbować
zuza daj spokój, bo czepiasz się mnie, jak pijany płotu- odpusc sobie, proszę cię Chyba sobie wyobrazić, że taki żelik można użyć jako element gry wstepnej, nanosić go palcem własnym lub partnera wynonując coś w rodzaju dekilatnego masażu "okolyc yntymnych"? Ewentualnie zaaplikowac go w dwie sekundy, co raczej nie wpływa wybijająco z rytmu miłosnego.
babyphat- jesli mogę... KY czy inne żele, np. Feminum, Intimel, Durex właściwie tylko dają poślizg. To jest taki sam, lub bardzo podobny żel do tego, jaki używa się przy badaniach usg. W każdym razie tego, do badań USG można używać w celach intymnych, bo jest prawie wyłącznie woda. Innych właściwości ten żel nie ma. Może ułatwiać wprowadzanie czopków, tamponów itd. Ale nic nie leczy, na nic prócz zlikwidowania tarcia, nie wpływa.
Z względów "dekoracyjnych" i praktycznych polecam Durexa. Ma fajną buteleczkę z pompką podobną do mydeł w płynie i łatwo go dozować. Większość żeli jest jednak w tubce i mi często ginęła nakrętka, albo zaplątywała się w pościel, można też niechcący przydusić ciałem tubkę i wycisnąć wszystko na prześcieradło. No, ale to już takie małe minusy.
Wielu wielokrotnych? Nooo, nawet ten pojedynczy, krótki i delikatny jest jeszcze przede mną. Nie mam długiego stażu/doświadczenia, aby doświadczyć tak głębokich przeżyć. Wybranek w pełni zaakceptował żel. Wręcz czynił mi wyrzuty, że nie użyliśmy go wcześniej.
no Amazonko zeby nie pewne istoty to bym do tej pory nie wiedziala ze pytanko jakies mi tu zadalas :) jesli idzie o serduszka to do momentu testowania byly czeste przytulanki i odczucia rewelacyjne z potrojona baaa nawet podniesiona do potegi Ntej intensyfikacja :) teraz troszke ja sie jakos boje a i moj maz pelen obaw, przed tym zeby jakis skurczy czy plamienia nie wywolac i na razie cieszymy sie z glaskania brzuszka :) biorac pod uwage doznania z poprzedniej ciazy i poczatkowe z tej to ja baaaaaaaaaaaaardzo lubie byc w ciazy
Amazonko jakim cudem AniaM moze miec czas na czytanie kazdego mozliwego topiku "bo moze ktos jej tam zadal pytanie"? nie kazdy ma czas i ochote na sledzenie KAZDEGO topiku na forum.
Ciekawe Amazonko,ale dosc czesto Twoj sposob wypowiedzi jest dosc ciety.i przykry dla wielu osob. chociaz nie kazdy i nie zawsze Ci to mowi. moze warto zwrocic uwage na forme wypowiedzi? w koncu czlowiek to istota spoleczna.
Amazonko to ze jestem uzywkotniczka 28dni nie znaczy ze mam sleczyc przy kompie i wyczytywac wszystko co jest na forum. nie czytam wszystkich tematow bo nie mam na to najzwyczajniej w zyciu a) czasu, b) ochoty c) nastroju d)sily e)uwazam ze czesc jest mocno 'bzdetnych' zreszta jesli ktos ma bezposrednio pytanie do mnie to zawsze moze napisac na priva :)
Amazonko ani mi ani dziewczynom nie chodzilo o twoje pytanie tylko o stwierdzenie "AniaM, jesteś użytkownikiem, to czytaj" no soooorrry ale ja juz ci wylozylam chyba wsytarczajace powody czemu ja i pewnie inne uzytkowniczki tez nie czytaja wsyzstkich watkow, wiele z nich ma dla mnie niska wartosc merytoryczna a wszelkiego typu bzdetow wystarczajaco duzo czytam w szkole a nie zeby sobie nimi zaprzatac glowe jeszcze w wolnym czasie (ktorego jak wspomnialam mam malo z racji pracy zawodowej bycia matka i zona)
a jesli idzie o wypowiedz co do tematu sexu - twoje pytanie jest troche przywczesne bo na razie doznania zmieniaja sie powoli i mysle ze wiekszosc z nas ciagle ma jakeis obawy na poczatku ciazy co do wspolzycia, bardziej zasadne to pyutanie bedzie za jakies 2-3 miesiace, z doswiadczenia powiem ze wtedy doznania sa jeeeeszcze ciekawsze
swoją drogą ciekawe jak przezywa sex dwojga rodzicow dzidziula w brzuszku..hihi,ale tego to ciezko sie dowiedziec chociaz podobno medycyna i stany glebokiej hipnozy potrafią wywolac wspomnienia prenatalne.