Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Ta posucha mnie wykończy 

ale nie mialam partnera meza poznalam jak maly mial rok ale jak widzialam przystojnego faceta w moim typie to cieklo ze mnie jak woda z kranu!mieszkalam w turystycznym miescie nad Morzem i wiecie jak to w sezonie nazjezdzalo sie tych chlopow !!przystojnych opalonych i dobrze zbudowanych nio a ja z brzuszkiem wygladalam prze uroczo bo mialam tylko brzuszek cera super biust wielki ale co z tego!!jak kobieta w ciazy powinna byc teraz przy swoim partnerze!!wiec bylo i smutno bo widzialam wiele dziewczyn w ciazy z facetami i bylo wesolo jak pomyslalam sobie jak rajcuje mnie facet ktory siedzi na plazy na kocyku obok mnie!!moralnie to czula bym niesmak jak bym sypiala z facetem bedac z innym i jeszcze byla bym w ciazy!!ale jezeli kobieta jest w zupelnosci zdrowa nie ma ciazy zagrozonej to polecam !!!bliskosc jest w ciazy bardzo potrzebna!!a po ciazy beda dni kiedy nie bedzie wskazany sex (polog)pozdrawiam wszystkie dobrze ukrwione mamy
sluchajcie na serio!!stalam sobie w pracy byla ladna pogoda i nagle cos takiego!!nawet nie myslalam o sexie!!ale jaki potem mialam chumor i okres tez dostalam po 7 miesiacach od porodu!!

ale tak na serio to na poczatku nie wiedzialam o co chodzi co mi jest!!bo tak dawno czlowiek nie czol zadnych przyjemnosci a tu prosze jek grom z jasnego nieba!!
wiecie co duzo malzenstw podupada w zyciu sexualnym!!bo po porodzie kobieta jest jak by czolg po niej przejechal i jedyna rekompensata to spojrzec na malenstwo i poprzytulac je!!nie meza!!
ale ja tak mysle ze mezem tez sie warto troche zajac!!!no wiecie jezeli nie mozna sie kochac po porodzie 6 tygodni a co wiencej nie ma sie nawet ochoty to facetowi ciezko!!bo on ma caly czas wiec mozna mu tam troche pomoc w egzystencji!!

bo przynajmniej ja jak nowka sztuka hehe!!!ciagnie i przy kazdej zmianie pogody bedzie ciebie ciagnelo ja rodzilam 4 lata temu i dalej mnie szwy ciagna!!a przy stosunku mialam problemy wlasnie z pochwa!1bo jak bylam zszyta to mialam wszystko tak posciagane ze az mnie wszystko bolalomusisz uzyc jakiejs oliwki i miesnie sie po jakims czasie przy delikatnym wspolzyciu dostosuja!!
Kochalismy sie do samego konca ciazy a po porodzie odczekalismy okres pologu bo jednak byl ciezki i balam sie a potem to w zasadzie nic sie nie zmienilo
Czasu mniej sie nie zrobilo bo moj maz jest tydzien na dwa miesiace w domu niestety taka ma prace
Męskie nasienie zawiera prostaglandyny - hormony, które przyspieszają dojrzewanie szyjki macicy, powodują jej zgładzanie i rozwieranie. Dodatkowo, gdy kobieta przeżywa orgazm, w jej ciele wydziela się oksytocyna - hormon odpowiedzialny za wywołanie skurczy.

najpierw bym zakaz do 3miesiąca a potem strach nas obleciał i jakoś dajemy radę ciężko nieraz nie powiem ale teraz jak jestem taka duża opuchnięta obolała to nawet mi przez myśl nie przejdzie... a poza tym w środku mam tak wąsko że sama jak chcę coś sprawdzić to boli co dopiero armatę tam wciskać:D:D:D ale znam osobiście pary dla których sex w ciąży nie stanowił przeszkody a dla pań przyjemność była większa:D:D