Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jestem w płodnym okresie, choć to przedziwne - testy owulacyjne są pozytywne od 4 dni, temperatura od dwóch niższa, czekam na skok. Pozdrawiam, życzę powodzenia!
Wydawało mi sie że go nie mam, a tu proszę, jak się tylko przyjrzeć to jest tylko ja, ślepota, nie zauważałam. Największe problemy mi sprawia szyjka, trudno mi określić jej położenie i stopień zamknięcia, co do konsystencji raczej nie ma problemu, ale dojdę do wprawy. Co do tempki to z racji ze jestem śpiochem to się bałam ze po mierzeniu o 6:15 już nie zasnę ale ku mojemu miłemu zaskoczeniu nie mam z tym problemów, budzik dzwoni, termometr na miejsce, 5 minut letragu jak leżę ledwo swiadoma co się dzieje, wyciągam, łypię okiem na wynik, chowam i spię dalej ;D zajmuje to góra 7min
Miło mi że jesteście
.
. Spotkania, które odbyłam przed ślubem pod względem merytorycznym były słabe.

Ja też należę do "świerzynek" choć kończę obserwację mojego 3 cyklu. Trochę żałuję, że tak późno odkryłam NPR.Wcześniej brałam tabletki antykoncepcyjne, także mimo iż dobijam do trzydziestki, to tak na prawdę dopiero zaczynam poznawać swój organizm. Trochę to dziwne, ale jakże fascynujące! 

Teraz dziwię się, że jakakolwiek antykoncepcja ma jakakolwiek rację bytu, choć jeszcze miesiąc temu poważnie się nad nią zastanawiałam.

Dziekuje Amazonko!