Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorgosiacz1ek
    • CommentTimeNov 30th 2011
     permalink
    Hey dziewczyny czy ktoś może jest ze Świebodzina
    ?
  1.  permalink
    Oj tam Kandy trochę się ulało, ale reszta chłopaków oddana ;)
  2.  permalink
    Teraz kończę pracę i zmykam.
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    kobietki doradzcie mi bo w piatek o 9 ide do gin na zastrzyk z pregnylu i zastanawiam czy serduszkowac sie juz po zastrzyku czy w czwartek ..
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    ja mieszkałam kiedyś w Sosonowcu:)
    --
    • CommentAuthorsaba___
     permalink
    ja też kończę prace i lecę .Zajrzę pużniej
    --
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Ooo pyrka poznańska :tooth:
    Ja tez jestem z Poznania :)
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Kalamburka a robiliscie badanie nasienia w poznaniu? Jesli tak, to napusz prosze gdzie.
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Iwoas nie ma zasady i nie można generalizować kochana, to pewnie zabrzmi źle w Twojej sytuacji ale ja bym się sugerowała tym kiedy mam ochotę a nie kiedy powinno się
  3.  permalink
    A ja muszę siedzieć do 15:30 co za sprawiedliwość na tym świecie. Coś mnie ciągnie w brzuszku. @ pewnie lezie :/
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    A ja od roku siedzę w domu :d
  4.  permalink
    Aborta jak ja bym się tym sugerowała to bym się kochała codziennie, ale gdybym czekała na męża krok to jakby było raz w m-cu to by było git :) Także tak to my będziemy siętarać 8 lat :) Ja tam muszę starego mojego przycinąć i już :)
  5.  permalink
    Aborta to czemu tak leniuchujesz?
  6.  permalink
    mi dziewczyny doradzaly co stosowaly pregnyl ze najlepiej dzien po zastrzyku ale oczywiscie nei mozna generalizować i iwoas róbcie to kiedy chcecie :D
    --
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    abortaW heh ochota jest bo muj M juz jutro wraca po kilku dniowym wyjezdzie...
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Malutka ale nie wiadomo jak jest u Iwoas z chęciami męża, a nie można też wszystkiego planować bo wtedy poczęcie dziecka staje się mechaniczne
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    iwoas no to działajcie zgodnie z ochotą a nie z planowaniem a będzie dobrze :*
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    ja tez przez 1,5 roku mieszkam w s-c ale wrocilam do miasta w ktorym mieszkam cale zycie :D
    •  
      CommentAuthoriwoas30
    • CommentTimeNov 30th 2011 zmieniony
     permalink
    Kandyzowana mi zostaje tylko czwartek i piatek popołudnie bo wieczorm mam wyjazd i wracam w poniedzialek wiec juz bedzie zapuzno a po tym co tam przejde ochoty na serduszkowanie nie bende miala napewno, a z moim M nie ma problemu i tak mnie mecxzy dziennie po 3 razy w nocy czasem ja mam dosc i dziwi mnie ze po 10 latach dalej mu sie chce codziennie po 3 razy ale w dniach kiedy sie staramy o maluszka mamy 3-4 dniowa przerwe
    --
  7.  permalink
    A ja teraz mojego tak przetrzymam że to on będzie prosił :devil:
  8.  permalink
    Ania :tooth: Wariatko :P
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    malutka ja siedze w pracy do 16:P
    --
  9.  permalink
    No to się jeszcze poobijamy :)
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    he minol mi termin musze opłacic zeby odpisywac na wiadomosci prywatne .......
    --
  10.  permalink
    a ja powoli sie zegnam... :tooth: ja teraz pakuje juz kompa w pracy do pudła, potem po prezent dla mojego A i potem do bratanic mojego chłopa i po wynikiii....

także, nie zasypcie mnie postami ( chociaż z autobusu wejde jeszcze do Was na forum bo tam prawie godzine jade wiec to kawal drogi przez pół Warszawy jechac.. a poza tym trudno sie z Wami rozstać :D )..

buziaki!
    --
  11.  permalink
    simona ja właśnie szukam gdzie by można zrobić badanie nasienia. Mój gin. poleca mi Medart na Słowiańskiej. Badanie rozszerzone z wizytą u lekarza 200zł, ale sama nie wiem. A Ty możesz coś polecić?
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    Miałam 4 strony do nadrobienia! :shocked:
    aborta, ja też jestem z sosnowca :) miszkałam z rodzicami na naftowej, teraz do będzina mnie wywiało:smile:
    --
    • CommentAuthorbasiala
     permalink
    cześc dziewczyny, biore clo już 2 cykl, no i mam straszny bol głowy, czy można brac tabletki przeciwbólowe jednocześnie, czy to nie jest wskazane?:confused:
    • CommentAuthorbasiala
     permalink
    :confused:
  12.  permalink
    Jakby ktorejs podrzucili trojaczki to ja chetnie przygarne :D w Wałbrzychu tez ponuro, szaro i nijako. na 16:15 do lekarza, ciekawe co powie o wynikach meza.
    Kandy moj tez pomocy nie chcial, wolal sam spuscic zolnierzykow z kijka :P
    --
    •  
      CommentAuthorkuleczka_69
     permalink
    basiala mi sie wydaje, ze na ulotce pisalo zeby przy clo nie brac przeciwbolowych bo zaklocaja dzialanie ich...albo to przy dupku bylo?hmmm
    --
  13.  permalink
    basiala- ja raz wzięłam, bo mnie strasznie głowa bolała i żyję. To od Ciebie zależy, ale myślę, że nie zaszkodzi.
  14.  permalink
    wymyśliłam dziś prezenty dla moich babeczek
    Madzia 5 lat – perkusja
    Maja 4 lata – mikroskop
    Tylko muszę rodziców podpytać :)
    • CommentAuthorbasiala
     permalink
    dzięki dziewczyny:-)
    • CommentAuthorbasiala
     permalink
    :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorYPolly
     permalink
    Malutka, rodzice beda Cie uwielbiac za te perkusje :devil::devil::tongue::tongue:
    --
  15.  permalink
    ja wlasnie kupilam mojemu prezent imieninowo..mikolajkowo...zolnierzykowy by niezaleznie od wynikow nie bylo mu przykro ;-) otoz... perfumy dolce&gabanna :-)

teraz sie w auatobusie i jade do bratanic mojego A i po wyniki ok 18 ;tooth:
    --
  16.  permalink
    ps mnie tez bolala strasznie glowa i bralam apap.
    --
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Kalamburka, tez slyszalan o medarcie. Ale rowniez szukam odpowiedniego miejsca: )
    slyszalam tez cos o Kopaninie, tylko nie pamietam nazwy hmm :neutral:
  17.  permalink
    kuleczka... patrz jakie to istoty z tych naszych chlopow...

jak mnie wkurza ta cholerna zakorkowana Warszawa!! o kazdej porze centrum nieprzejezdne. od 20 min przejechalam autobusem 500 metrow ;/
    --
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Kalamburka, Vital medica na kopaninie. Wejdz i poczytaj. Badanie nasienia podstawowe+konsultacja lek. 100zl.
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    www.vitalmedica.pl
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    hej...ja dzisiaj walczyłam z oknami-ale już umyte-musiałam wykorzystać przedostatni dzień urlopu-aż mnie gnaty bolą od skakania po tych cholernych oknach:wink:...dzisiaj niestety "deserku"po obiedzie nie było:bigsmile:...teraz piję kawkę i nadrabiam to co stukałyście przez ten czas:smile:...ja zawsze chodzę tylko raz w miesiącu na usg-nie kazała mi częściej:confused:,idę tak w 13-14 dc,pęcherzyk zawsze w tym czasie miał wielkość 19-21-23mm...chodzę na monitoring od lipca...a czy pęka?tego właśnie dokładnie nie wiem-ale mam nadzieje że jak biorę wspomagacze na pęknięcie to tak:smile:
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    acha...i jeszcze jedno...postanowiłam, że jeżeli w tym ostatnim cyklu z clo, nie zajdę w ciążę, to do wiosny będziemy się starać bez tych wszystkich wspomagaczy-może tylko raz w m-cu pojadę sprawdzić czy mam owulację-a jak nie wyjdzie, to dopiero zdecyduję się na tą drożność jajowodów(chociaż lekarka już kazała zrobić ale się boję:cool:)...i będziemy dalej myśleć co robić:wink:...kandy,trzymam kciuki za plemniory Twojego A.:tooth:
    --
  18.  permalink
    No cenowo wygląda zachęcająco. Ja jednak poczekam do końca cyklu, może czeka nas jakaś niespodzianka na Mikołaja. Jak nie to potem zacznę się martwić.
    •  
      CommentAuthorKandyzowana
     permalink
    dzieki ruda :tooth: tez 3mam kciuki za chlopakow mokego Ananasa ;-P za ok 2 h bede miec je w reku :tooth: wyniki znaczy sie... hyhy :devil:
    --
  19.  permalink
    czy jajnik powinien pracowac i byc odczuwalny w 3 dc? bo ja juz go czuje hyhyhy.. znow prawy..
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    kandy...juz myślałam że ci pani w laboratorium odda pojemniczek z nasieniem twojego A.:tooth:
    --
  20.  permalink
    ruda..hahaha .. nie wytrzymam z Toba ;-P jak cos napiszezlsz.to mi sie geba smieje.. ;-) poprosze ja o pojemniczek na pamiatke :-D
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    tak kandy...koniecznie:crazy:...pamiętam jak mój M.robił badania to dwa dni do tego podchodził:tongue:-ze stresu nie chciał mu bryknąć-ale to dobrze że był zdenerwowany-przynajmniej mu się lepiej ręka trzęsła:tooth:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.