Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ale tak naprawdę to w duchu cieszę sie ich szczęściem

chociaż dla mnie dziwne jest to, że do tej pory zero oznak ze względu na to, że ja od kilku lat mam plamienia przed @ i to w każdym cyklu...i generalnie cykle bardzo regularne (łącznie z plamieniami:) ) więc dziwi mnie ta zmiana..... nigdy nie miałam @ później niż 28 dzień... ale nadal jak chodzę do wc, to mam traumy! :) zastanawiam się czy możliwe, żeby przy clo zniknęły plamienia?
i @ się przesunął? zastrzyków nie brałam żadnych, nie byłam przeziębiona... jedyne co to miałam infekcję, ale przed owu ją podleczyłam, więc może.... wiadomo, że chciałabym....ale już świruję :)

i tak myślę, że jak nie dostanę dzisiaj @ do 15 to kupię dwa testy ...... i jeden zrobię zaraz jak przyjadę do domu......a drugi jutro rano.... brak mi już nadziei, ale co ma być to i tak będzie :(
IWUŚ racja ale dopóki go bierzesz to ok ale musi być chwila przerwy tak? Właśnie np na @ ale nie odstawia się jej kiedy się starasz dopóki się nie upewnisz że w ciąży nie jesteś ! Tak mi się wydaje !
na razie cisza.... zaraz jadę do domu, więc po drodze pewnie zakupię jakiś test i przerwę moje marzenia
[/url