Mam typowe objawy miesiączkowo - ciazowe, bo biorę duphaston 😃 nie nakręcam się wcale w tym cyklu. Jakoś sobie odpuściłam jak zobaczyłam że nie pękł ten pecherzyk w porę. Daj znać jak po monitoringu, trzymam kciuki żeby był piękny pecherzyk 😃
Miła 89 jestem w 20 dc no to do nowego cyklu jeszcze około 10 dni a co do clo to mam brać od 3-7 dc po 1 tab. monitoring mam około 10 dc kami87 życzę powodzenia i aby @ nie przyszła na najbliższe 9 mie.
Dziewczyny jestem po monitoringu rewelacji nie ma lewy jajnik pecherzyk 13mm prawy 10mm 8mm i 7mm endokrynolog 5,5 czyli małe. Kiepsko to widzę mam 10dc. W poniedziałek następny monitoring nie wiem czy c os z tego będzie.
miła89 pęcherzyk 13mm jest super w 14 dc powinien mieć już 21mm czyli idealny do podania pregnylu. Tylko aby te trzy mniejsze nie dojrzały :) bo cztery pęcherzyki to chyba już za duże szczęście co? Będzie dobrze zobaczysz
Kami87 Dziękuję. Masz rację 4pecherzyki to chyba zbyt duże szczęście. Zawsze miałam dwa z tym że jeden tylko pękł. Nie wiem czy bym się odważyła na starania z czterema pecherzykami. Jak się czujesz zwiastuje coś ci @?
Ale czemu stracony 😃 przecież po zastrzyku może nawet do 36 h pęknąć pecherzyk , wiec jeszcze podrośnie. Trzeba myśleć pozytywnie. Trzymam kciuki i wierzę, że będzie dobrze 😃
Kiepsko. Jajniki bolą od wczoraj podejrzewam że zrobiła mi się torbiel i pecherzyk nie pękł. Jutro będę wszystko wiedziała. A jak się czujesz po tabletkach?
Ja czuje się dobrze. Aż się dziwię, bo przy poprzednich staraniach czułam się strasznie. Miałam zaburzenia widzenia, zawroty głowy i ciągła śpiączkę. Pewnie już pękł pecherzyk zobaczysz 😃
Dowiem się po 14 bo jadę na monitoring mam nadzieję ostatni ale wszystko mam obolałe na dole więc się boje co mi powie. Widocznie organizm się przyzwyczaił do tej dawki. A kiedy jedziesz na pierwsze Podglądanko?:-D
Super, widzisz nie ma co się na zapas martwić 😃 to teraz masz 14 dni oczekiwań na testowanie. Ten czas zawsze dla mnie jest trudny, bo nic już nie można zrobić tylko to czekanie 😔
hej dziewczyny trochę mnie tu nie było więdz już nadrabiam dziś jestem w 3 dc a drugi dzień z clo i powiem że świetnie się czuje to jest mój pierwszy cykl z clo więdz byłam pełna obaw ale jest spoko 7 kwi. mam monitoring to się okaże co tam się dzieję :) tylko jedno mnie martwi bo w tym cyklu @ przyszła już w 26 dc :( bardzo wcześnie .... nie stety jak zwykle teścik był na nie :( miła 89 i kami87 czekam na dobre nowiny kami 87 chyba jesteśmy z jednego roku 87 ''
Katka2709 Może masz zbyt krótka fazę lutealna skoro tak szybko miesiączkę dostałaś chyba że wcześniej miałaś owu. Ja teraz czekam od wczoraj pobolewania mnie podbrzusze jak na miesiączkę tylko słabiej i mam straszny apetyt. Ale to pewnie pregnyl tak działa.
Hej dziewczyny powiem wam że biore clo już czwarty dzień i czuje się świetnie bez żadnych objawów :-) Fakt że biore tylko jedną tab. Dziennie bo moja gine. Stwierdziła ze na pierwszy raz starczy za tydzień mam monitoring więdz zobaczymy Miła 89 Ja nigdy nie miałam regularnych cykli
Katka2709 Ja też mam z tym problem ze mam nieregularne cykle. Ja jestem już tydzień po pregnylu i od niego od wczoraj mnie mdli piersi nie bolą więc się nie nakręcam za tydz będę testować no i pewnie przyjdzie @znając życie.
A u mnie cisza, czekam na monitoring w czwartek. Ale nawet jajniki mnie nie kluja, więc obawiam się, ze pęcherzyki nie rosną. Amazonka czy moje cykle 28 - 72 można uznać za nieregularne? Bo widzę, ze już się zainteresowalas nasza niewiedza o płodności 😉
Kami87 Ja też mam PCOS cykle też mam takie dlugie. Lekarz mówił że bez clo nie mam szans zajść w ciaze. A endometrioze masz którego stopnia.
Treść doklejona: 01.04.15 11:51 Ja teraz mam jakiś dziwny cykl bo zawsze po pregnylu bardzo bolały mnie piersi i miałam nabrzmiale a teraz nic nie bolą wcale na buzi mnie wysyłają jakieś chrosty podbrzusze boli. Pewnie nici z Bobo ja w wtorek rano testuje.
Treść doklejona: 02.04.15 13:26 Kami87 Jesteś już po monitoringu? jak pecherzyki czekamy na wieści????
Hej Dziewczyny. Mam jeden pecherzyk 16mm, Endo 9cm. W sobotę kolejne usg zobaczymy czy urósł. Dodatkowo mam zapalenie krtani i tchawicy. Dostałam dziś antybiotyk. Więc mam nadzieje, że do owulacji wyzdrowieje 😃 Miła Ale Ci dobrze testujesz już we wtorek 😛
Kami87 No to masz piękny pecherzyk lepszy niż ja i endokrynolog też ładne a masz przypisany pregnyl na sobotę? Tak ja testuje we wtorek ale piersi nie bolą objawy po pregnylu typowe czyli mdlosci bóle podbrzusza jajnikow i krzyza Duża nerwowość ale nerwy mam zawsze przed okresem. Na pregnyl zawsze reagowałam przez bol piersi mocny mdlosci ale nie miałam boli krzyza więc ten cykl jest trochę inny.
To trzymam kciuki za plusika 😃 pamietam, ze jak w końcu byłam w ciąży to nie miałam wyjątkowo żadnych objawów ciążowych, tylko bóle brzucha jak na okres. Mam wykupić ovitrell na sobotę, ale zobaczymy czy już będzie odpowiednio duży pecherzyk.
Kami87 już napewno będzie dobry do pęknięcia i być może będą to cudowne święta pełne nadzieji. Ja już kupiłam pink test no i czekamy. Jutro czekamy na wiadomosci od ciebie
Ja staralam się o ciążę 3lata zmieniłam ginekologa który przepisał clo ..brałam od 3-5dc później miał iść pregnyl na wizycie jednak doktor zrezygnował - i czekaliśmy aż pęcherzyki same pekna i duphaston do dnia testu Zaszlam w pierwszym cyklu ze stymulacja :) czekam na rozwój sytuacji bo to świeża ciąża a beta słabo przyrasta ale najważniejsza informacja jest ze po 3latach w końcu zaszlam Życzę Wam wszystkim powodzenia i cierpliwości na każdego przyjdzie czas Spokojnych Świąt
Kredowatablica trzymam kciuki za maluszka 😃 ale masz pozytywne Święta 😃 A że na każdego przyjdzie czas to prawda. Ja w pierwszą ciążę też zaszlam po 3 latach starań, tylko w 7 cyklu clo 😃 więc mozna.
Zrobiłam dzisiaj test 12 dni po pregnylu jest negatywny co prawda miałam testować we wtorek ale nie wytrzymalam. No cóż pewnie od środy zacznę od nowego cyklu
Niepotrzebnie robiłaś , ale wiem jak ciężko wytrzymać do terminu testowania. No nic test trzeba będzie powtórzyć. Ja staram się nie mieć testów w domu żeby nie kusily 😈
Byłam ciekawa czy mam jeszcze pregnyl w sobie bobostatnio po 15dniach od podania pregnylu test był pozytywny a w ciąży nie byłam były to resztki pregnylu. A jak starania?
O kurcze 15 dni po test jeszcze pozytywny wow myslalam, że wynik tak po 10 to już nie może być zafalszowany. Ale jutro robisz test ponownie? Starania są, oby były owocne.