Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

ok 15min. Jakoś tak dziwne moje nastawienie. IUI byla robiona na pęknietym pecherzyku .sluzowka 8mm. Tak wiec rewelacji nie ma. Dostałam receptę na Luteine 2x1 . Gin powiedział że. , slabe żołnierzyki i jak bym dostala @to dal mu lek na poprawę. I dopiero w lutym mamy ewentualnie się pokazać.

Widziałam pod mikroskopem ładnie się poruszały. W znaczeniu słowa słabe gin mowił, o chorobie męża -cukrzycy i dlatego chce je wzmocnić. Powiedział, ze b.dobrze ,że łyka cynk i wit C
nie moge jej ale jak mus to mus. Testuje 24 grudnia. W tym miesiącu bez emocji co ma byc to bedzie. I tyle. Doszliśmy z męzem ,że jeżeli do wiosny nie zajde przez IUI odpuszczamy. Nie zdecyduje się na in vitro dlaczego? gdyż jak to gin powiedział cena 11 tys i nie jest powiedziane,że od razu za pierwszym razem się uda. Ja już mam dziecko swój skarb i tak naprawdę to jego kosztem by się to odegrało.

Wychodzi ,że mąż ma słabe plemniki ale wiedz jedno,że do zapłodnienia potrzeba tylko jednego jeżeli one mają dobre warunki u ciebie to mogą sobie zaczekać spokojnie na ten dzień. Mi przy przyjmowaniu Clo w dniach 4-9 cykl wydłużył się do 30 dni.

Macie super prezent na Święta....

Będzie dobrze ba musi być.!

Musze odpuścić ten miesiąc bo gin wyjeżdża. Tak więc nie będzie IUI trudno. Biorę sobie wiesiołek na śluz a : magnez, wapno , i po owulacji wit A+E to wszystko na wydłużenie fazy lutealnej. Tyle już czekam to ten jeden miesiąc bez różnicy...