Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Cieszę się, że nas nie opuszczasz. Dzięki za info odnośnie ziółek i clo

może ta silniejsza dawka będzie strzałem w 10 :)
Od czterech cykli biorę clo (tzn. teraz 4 cykl). Lekarz powiedział że cjak po 6 m-cach się nie uda to spowrotem mam się zgłosić do niego:) Po clo owulacje są ok 14-16 dzień cyklu, wcześniej przed braniem clo owulacji nie było (prawdopodobnie pco
). Narazie mam nadzieję i wiarę w to że uda mi się zafasolkować
Pozdrawiam was wszystkie
lekarz stwierdził że comiesięczne usg jest niepotrzebne. Ale u mnie jak do tej poery owulacja zawsze była. Można to stwierdzić po pozytywnym teście owulacyjnym jednego dnia po wykresach no i @ która przychodzi jak w zegarku. Wcześniej owu wcale nie było i @ była raz na jakiś czas. Więc owu na 99% występuje
nie byłam u lekarza. Poczytałam trochę na temat metformaxu i raczej bóle brzucha są spowodowane tym lekiem. Poza tym mam coraz mniejsze chęci do walki. Coraz częściej się zastanawiam, czy ja napewno wytrwam w tej walce. Mam raczej pechowe życie, więc całkiem możliwe, że i teraz pech mnie dopadnie.
śliczny
Wiesz już, czy będzie chłopczyk czy dziewczynka?? 

pozdrawiam wszystkie Starające się.
.Dobrze,że jest takie forum,gdzie KTOŚ Cię zrozumie,gdzie można podzielic się swoimi obawami,otrzymac radę i wsparcie.Lub poprostu się"wypłakac"
.Mój MĄŻ jest kochany,ale czasem mnie nie rozumie i tworzą się niepotrzebne sytuacje.A na dodatek często wyjeżdża(kierowca).
.Pozdrawiam.Dobrej nocki.