Wcale nieprawda, ze byłyście dziś pierwsze... Ja byłam pierwsza ale nie napisałam nic bo nikogo nie było hehehehe. Ja przed pracą jeszcze meczyk oglądałam. A kawy jeszcze nie było bo nie lubię kawy a papierosek dopiero zapalam wieczorem jednego kiedy córcia idzie spać. Taki mój zwyczaj :).
Generalnie to za porządna jesteś Aborta . Faktycznie rada starszyzny musi przedyskutować co z Tobą. Może dziewczyny zmusimy ja do jakiegoś nałogu co ?????
Pewnie że można :)) anderka chciałam wkleic zdjęcie zebyście mogły i mnie zobzczyc ... A;le nie uuuumiemmmmmm !!!!!!!!!! masakra naucz mnie kobieto abortaw dzieki już sie nie pomyle
najpierw Kasiu wpisz jakis komentarz pod swoim wykresem i go zaakceptuj. Potem jak on będzie juz widoczny pod wykresem nad nim po prawej stronie będa zakładeczki takie małe- zmień, usuń, dodaj zdjęcie. Kliknij na dodaj zdjęcie i pojawi ci sie okno wyboru zdjęcia z lokalizacji na kompie. Akceptujesz i wsio.
No i jestem i ja. :-) Nieco pozno, ale musialam wyprawić synka do szkoły. Dzisiaj sam moj 9-latek pojechal autobusem do szkoly. Ale byl tak zakrecony, że zamiast isc na przystanek ruszył w przeciwną stronę. Dobrze, że wyjrzałam z balkonu i zadzwnoiłam do niego, bo spóźniłby się do szkoły... Zakrecony Matiś ;-) ________ Wzywam sabat czarownic... Musimy tutaj cos wymysleć, aby abortę postawić na nogi. Nie damy Ci wpaść do dołek. My, Twoje grono psychologów wzywa do rozmowy... Może seksu CI nie zapewnimy tutaj, ale masz z eMem... Ale powiedz tylko słowo, a postaramy się Cię tak mocno wspierać, jak tylko potrafimy. A że potrafimy BARDZO DOBRZE, to ... GADAJ - co sie wczoraj stało, bo aż mnie teraz zaniepokoiłaś tym swoim kiepskim wczorajszym dniem...
laski - żeby nie było... DZISIAJ TEŻ WAM POWTARZAM, ŻE W TYM CYKLU ZACHODZĘ W CIĄŻE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CZEKAM TERAZ NA WAS !!!!!!!!!! JAK MATRA TO MATRA - TRZEBA JĄ CODZIENNIE POWTARZAĆ !!!!!!!!!!!! :-)))))))))))))))
To jak cały świat ma TO usłyszeć, to musisz GŁOŚNIEJ krzyczeć... np. UUUUUUUUUUUUUUUUUWAAAAAAAAAAAAGAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROSZE MNIE UWAŻNIE SŁUCHAC I PRZYJĄĆ DO WIADOMOŚCI, Że ... W TYM CYKLU ZACHODZE W CIĄŻE!!!*
dziewczyny........... przestały bolec mnie piersi dzis...z glupia frant przed chwila wysikalam sie w test ciazowy...tak z "niezbyt" porannego moczu.......
wysikalam II kreski....
Jestem w ciezkim szoku.... (oby to sie nie skonczylo jak poprzednio...za 8 tygodni...)
Mamrotka - juz byłam pod Twoim wykresem, ale jeszcze raz GRATULUJE !!!! :-) _________ aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa DZIEWCZYNY !!!!!!!!!! - moje czarowanie pod wykresem Mamrotki też się udało!!!! Wkoncu napisałam Jej kilka dni temu, że "TRZYMAM MOCNO KCIUKI!!! Aby ta faza fl ciągneła Ci sie jeszcze przez najbliższe … 8 miesięcy z wczesniejszym oczywiście pieknym plusikiem :-)" no i JEST!!!!!!! PIEKNY PLUSIK!!! Chyba ja naprawde mogę się powoli uznawać za wróżkę... Moze wyrobie sobie wizytówkę: Monia-Spidermanka-Pajęczarka-Wróżka : 4 w 1
łóśćń - czaruje i czaruje ile tylko mogę... Wkoncu u mnie tez sobie poczarować muszę, że w tym cyklu BEDZIE U MNIE PLUS!!! :-) _______ No dobra - biorę się za pracę, bo ja bym mogła tu godzinami z Wami rozmawiac. :-))) Buziaki i do po południa!
Dzięki dziewczyny za gratulacje - nadal w cieżkim szoku trwam... zwlaszcza ze tak sobie bez sensu testowalam nie z porannego moczu... i tyle dni przed terminem @... Wiec na razie sie chyba za mocno nie ekscytuję... boje sie powrótki z rozrywki ;/
Mamrocia jesteś przykładem, ze warto wierzyć i nie załamywać się bliskością 40 ;). Kurde nawet nie wiesz ile dałaś mi wiary dzisiaj w to, ze mi tez się uda.
Anderka: Mamrocia jesteś przykładem, ze warto wierzyć i nie załamywać się bliskością 40 ;)
Może tak... Ja hura optymizm porzuciłam juz dawno - to jest moj 49 cykl staran...w 41 tez sie udalo - niestety tylko na 8 tygodni...
Teraz raczej zylam w swojej nirwanie, ze predzej czy pozniej - dopne swego. I dopne! No nie ma bolca!!!! musze te ciaze donosic i urodzic zdrowe bejbe!
<code>AniaBB 1 </code> <code>A przeciągnęłam, bo po tylu rozczarowaniach i bez wyjątkowych starań, nie myślałam o ciąży. Nie było niczego, co by to sugerowało. Dopiero kiedy okres nie pojawił się w weekend, jedyne co mnie zastanowiło, to szyjka, która poszła w górę. Dziś pomyślałam, że może jednak odważę się na test.
Nie wierzymy w to.</code>
U mnie było podobnie :D Ale ja robiłam bete i progesteron bo wiedziałam, że mam niski bez luteiny. I okazało się, że jednak trzeba zacząć ja brać- dobrze, ze jeszcze miałam jej 1 listek :D Nie ma jak takie miłe niespodzianki :D
Ja miałam zawsze wysoki progesteron, teraz mi ciepło, 37 stale - nie tłumaczę tego już gorączką.
Mamrotka - gratulacje! Wiem co czujesz, prawie. Moje kuzynki praktycznie wszystkie straciły 1 ciążę, a drugą już donosiły, więc jeśli wpasujesz się w tendencję, to nie będziesz miała problemu. Ja staram się uważać, ale jak można uważać...
Zrobię betkę, i na wszelki wypadek progesteron, jak Ty zrobiłaś, mag-dre. Lepiej na zimne dmuchać, szczególnie, że mam w domu też luteinę, po gonadotropinach musiałam brać.