Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    HALOOOOOOOOOO !!!!!!! Gdzie jestescie Laseczki??? :-)
    -- ___
    •  
      CommentAuthorłóśćń
    • CommentTimeDec 2nd 2011
     permalink
    Ja jestem :swingin:ale laski sięrozkręcają zauważyłam w porach bardziej wieczornych :fierce:
    --
  2.  permalink
    No wlasnie... a ja w czasie pracy robie sobie przerwy i zaglądam tu, aby sie nieco rozluźnić ;-)
    -- ___
    •  
      CommentAuthorMamrotka
     permalink
    Jestem.....podczytuje ;)
    --
    •  
      CommentAuthorMamrotka
     permalink
    łóśćń: Mamrotka teraz nas zarażaj ile się da :)))

Bede slac zarazki po becie - jak potwierdzi...bo na razie.... to tak nie bardzo wierze nadal.... i strzelilam focha bo mi test sie zepsul!
    chciclam mezowi pokazac wieczorem, a ten jak rano byl ladny - to teraz wieczorem jak wysechl to jakies rozowe esy floresy, zazolkl...kreska zbladla.... :(
    chyba nie powinna zblednac - co nie???? szlag mnie trafi!
    Pokazala sie przed ustawowym czasem z ulotki a 10 godzin pozniej gnida jedna blednie, zolknie mi test i co ja mezowi dzis pokaze??? takie byle co????
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    A juz mówiłaś ? bo jak nie , to zrób M rano niespodziankę :))
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Jak kojarzę to Noangel też zżółkł test, wiec to normalne , nie denerwuj sie proszę
    --
  3.  permalink
    jestem kochane, stęskniłam się za wami :)
    -- w roku 2012 urodzę zdrowe dzieciątko
    •  
      CommentAuthorMamrotka
     permalink
    łóśćń: A juz mówiłaś ? bo jak nie , to zrób M rano niespodziankę :))

Jasne ze mu przekazalam...romantycznie przez GG :D :tooth:
    kazalam mu usiasc albo sie polozyc bo mam newsa, odpisal ze siedzi ale sie domysla.
    Zreszta ponoc WIEDZIAL juz od paru dni.... dziwne ze ja nie wiedzialam ;)
    --
    •  
      CommentAuthordziewialtka
    • CommentTimeDec 2nd 2011 zmieniony
     permalink
    *mamrotka* Gratulacje tak w ogóle!! cieszę się razem z Tobą!
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    No ciekawe skąd wiedział :tooth::tooth:ciekawe co zauważył w Tobie innego?? naprawdę mnie to ciekawi, czy to była intuicja jego, czy może jakieś zmiany w TObie ??
    Nooo romantycznie hihihi:thumbup::thumbup:
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    dziewialtka (masakra ten nick :tooth::tooth::tooth:co ja się nagimnastykuje zanim wpiszę poprawnie :tooth::tooth::tooth:)witaj kochana :))
    --
  4.  permalink
    *łóśćń* widzę, że afirmujesz wciąż w podpisie ciążowy cykl :) byłam u Ciebie, niezła laska z Ciebie :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorMamrotka
     permalink
    A choroba go wie.... bo gdybym strzelala typowe fochy, afery itp - to moglby to byc pierwszy objaw. Ale zupelnie zero, null...dzien jak codzien nastroj tez - w normie, moze to meska intuicja, kto go tam wie?
    no szkoda ze ja nie mam takiej intuicji :beard:
    --
  5.  permalink
    na, ja się Twojego już chyba nauczyłam :)
    o wpisze w sekundę go, o proszę "łóśćń"
  6.  permalink
    no, prawie wyszło w sekundę:boogie:
  7.  permalink
    *mamrotka*, jestem pewna, że Twoja intuicja będzie się teraz baaaardzo rozwijać
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Oj dziewialtka wiesz że ŁECHTASZ moją próżnosc :jumping:dziekuje za komplement :kissing:
    A jak szczęściu trzeba pomóc, czasem wręcz wymóc to szczęście :heartbounce::heartbounce:
    --
    •  
      CommentAuthorMamrotka
     permalink
    dziewialtka zobaczymy ;)
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Mamrotka to gratulować mu trzeba suuupeeer węcha :smoking:
    --
  8.  permalink
    No wkoncu dotarłyscie... :-)
    Mamrotka - bo to tak jest, że planuje sie najpierw jak sie powie tę wspaniałą wiadomosć, ale jak wiadomośc nas same zaskakuje to juz wszystkie te plany pryskają, bo nie sa juz tak wazne. jak sam fakt 2 kresek. :-)
    Co do testu to mysle, że to normalne że nieco wszystko blednie. Dlatego pewnie tez piszą, żeby nie odczytywać po dłuuuuuuuuuugim czasie.
    Gratuluje Twojemu eMowi, że tak dobrze Cię wyczuł. A jest w stanie tez nas wyczuć... my wszystkie tu jestesmy gotowe na jakiś test wirtualny Twojego eMa. Moze bedziemy wczesniej wiedziec, że jestesmy w ciąże. Dzieki temu bysmy sie nieco uspokoiły ;-)
    _________
    dziewialtka - cos mowilas, że nie masz do mnie dostepu do wykresu. Zaraz bedziesz miala... ;-)
    -- ___
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Spidermanka masz MEGA PLUSA od Kasi :crazy:świetny pomysł :clap::clap::clap::clap:
    --
  9.  permalink
    tak, afirmuj, afirmuj
    ja w tym moim nowym nie będę krzyczeć, że w tym cyklu zachodzę, bo zmęczona jestem za bardzo emocjami z tego. chociaz pewnie pod konioec cyklu świroac będę, ale to bedzie pewnie okolice sylwestra, to może będę miec co innego do myślenia
  10.  permalink
    :boogie: :boogie: :boogie:
    -- ___
    •  
      CommentAuthorspidermanka
     permalink
    dziewialtka - ale abym mogła u Ciebie też czarować, to musisz wygłaszać naszą mantrę... W TYM CYKLU ZACHODZE W CIĄŻE!!! Glosno krzyczec nie musisz, ale tak aby Cie bylo słychac :crazy:
    -- ___
  11.  permalink
    to może ja wyszepczę, co?:shamed:
  12.  permalink
    *spidermenka* - no własnie byłam u Ciebie - piękną kobietą jesteś, wiesz? widać szczery uśmiech i dobre oczy u Ciebie
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    dziewialtka szeptać nie, musisz krzyczeć wielkimi literami :crazy:
    dziewialtka ale się uśmiałam jak zobaczyłam Twój wpispod moim wykresem:clap::clap:jesteś boska :jumping:
    --
    •  
      CommentAuthorDiabeł
     permalink
    ja wam powiem, że rewelacyjnie się to nasze forum "wykrusza" (czytaj: zaciąża) ... w tym tempie to parę miechów i będzie po sprawie ... znaczy moja kolej nadejdzie sesesese ;)
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Mamrotka gratuluję :*

A co do mnie mogę z Wami zostać ?
  13.  permalink
    dzis nie mam siły ani ochoty niestety, mialąm trudna rozmowe z eMkiem i na starania dzisiaj dystans i doniego troche też, więc nie każcie mi krzyczeć, plis.
    poszeptam, może jutro powiem głosniej coś?:shamed:
  14.  permalink
    dziewialtka - DZISIAJ jestes usprawiedliwiona, ale od jutra... jak wszystko wróci na dobre tory NIE MA BATA i zaczynasz KRZYCZEC razem z nami - CODZIENNIE!!! :-)
    _________
    Dziekuje za mile słowa. Ale my z łóśćń lubimy takie słodzenie :-)))
    -- ___
  15.  permalink
    *abortaW*, jesli o mnie chodzi, ta jako czarownica nr 5 WYRAŻAM ZGODĘ :peace:
    •  
      CommentAuthorkama77
     permalink
    Jakie rewelacyjne wiadomości.Mamrotka, jeszcze raz gratuluję
    :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Dziewialtka ok jesteś zwolniona :)
    watroba przyjęta (czyt.abortaw)jasne ze możesz zostać :)) w końcu znalazłyśmy u Ciebie nałóg hehehe
    diabeł ja mam w planie "wykruszyć sie" w tym cyklu, muszę młodszym miejsca ustępować :))
    --
  16.  permalink
    kochane, ja sobie wypraszam, ja nie słodzę, ja prawdę mówię. :updown: Jak Was widzę, to się cieszę, że mam takie "Koleżany- czarownice"
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    W takim razie dziękuję za przyjęcie :) :*
    •  
      CommentAuthorAniaBB
     permalink
    Mamrotka, piszą że nie można odczytywać po 30 minutach, więc to widać normalne. Ważne, że w terminie była widoczna.

Ja dziś strzeliłam trzeci test, po południu. Silniejsza niż wczoraj po południu :D

A co do M i intuicji, to mój szef powiedział, że tak podejrzewał coś od rana :)
    -- serce przestało bić.
  17.  permalink
    *AniaBB*, to twój szef tez miał intiucję?? To znaczy, że zareagował pozytywnie jako pracodawca, tak?
  18.  permalink
    Brawo dla Twojego szefa Aniu. Oby wiecej takich rezolutnych i spostrzegawczych pracodawców było na tym swiecie :-)))
    -- ___
  19.  permalink
    łóśćń - ja też byłam uczona kultury, aby dać też szanse innym wiec... tez zamierzam w tym cyklu się "wykruszyć" ;-)
    -- ___
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    ten cykl jest dla mnie jak motor napędowy, najchętniej tak jak mówiłaś przespałbym ta fl i obudziła sie w 14dfl i zatestowała, oczywiście w grę wchodzą tylko zielone plusy, jak u mnie tak i u Ciebie... inaczej nie będzie :peace::peace:
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    No Aniu szefa masz po BYKU :clap:
    --
  20.  permalink
    ...albo na byka :peace:
    -- ___
    •  
      CommentAuthordziewialtka
     permalink
    Kobiety, ja juz spadam, bo na oczy nie widzę. Do "napisania" jutro wieczorkiem
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Dobranoc dziewialtka :)
    A gdzie nasza Anderka dziś ??? pojawiłą sie na chwilke i nie ma kobity :cry:
    --
    •  
      CommentAuthorAniaBB
     permalink
    Mam szefa, który nie jest typowym szefem. To był mój promotor w mgr i dr, teraz pracujemy razem na uniwerku. Jest bardzo troskliwy i opiekuńczy. Dlatego naprawdę traktuję go jak członka rodziny. Śmiejemy się czasem z jego poprzednią dr (też pomógł jej znaleźć pracę i stale pracujemy razem, w zespole, zresztą i poprzedni dr również z nami jest, jest nas trójka) że to taki ojciec narodów.
    Potrafimy się godzinę kłócić nad jednym zdaniem, i to zażarcie, ale oboje cenimy swoje zdanie i dlatego tak. Dobrze się nam pracuje.
    -- serce przestało bić.
  21.  permalink
    Anderka !!!!!!!!!!! Gdzie jestes !??!?!??!?!??!? TESKNIMY ZA TOBĄ!!!!!!!!!!
    -- ___
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    o, jestem, jak się cieszę,ze się stęskniłyście za mną :cheer:. @ godziny mnie nie było a Wyście napłodziły 40 wpisów, nieźle kobitki, nieźle. Ja kolacyjkę dla mojego MAŁŻY i mojej dziewczynki robiłam, troszkę się rozleniwiłam i dopiero teraz jestem.
    -- ,
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    no nareszcie :devil::devil::devil:ja już Cie poderzewałam ze KOLACJA jestes TY dziś dal M :hugging:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.